LifeStar 7 Mai 2015 13:35
Errol Brown, solistul grupului Hot Chocolate, alaturi de care a interpretat o serie de piese celebre, precum "You Sexy Thing", "Emma" si "Every 1's a Winner", a murit la varsta de 71 de ani, din cauza unui cancer hepatic, a anuntat, miercuri, managerul sau, citat de Reuters.

Artistul a murit in resedinta sa din Bahamas, in prezenta sotiei sale, Ginette, si a celor doua fiice ale cuplului, Colette si Leonie, a precizat managerul sau, Phil Dale.

Errol Brown a primit medalia de membru al Imperiului Britanic din mainile reginei Elizabeth a II-a in anul 2003, pentru servicii deosebite aduse muzicii. Un an mai tarziu, in 2004, a fost recompensat cu un premiu Ivor Novello pentru contributia la dezvoltarea industriei muzicale britanice.

Cantecul "You Sexy Thing" a fost lansat in 1975 si a ajuns pe locul al doilea in topul national britanic. Peste alte doua decenii, piesa a devenit cunoscuta generatiilor mai tinere dupa ce a fost inclusa in filmul britanic "Gol pusca/ The Full Monty" (1997), scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.