LifeStar 5 Mai 2015 09:21
Anthony Delon, unul dintre fiii actorului francez Alain Delon, este cercetat de politia pariziana pentru agresiune, in urma unui incident care a avut loc sambata seara, intr-un hotel din Paris, informeaza 20minutes.fr.

Anthony Delon "l-a palmuit si i-a tras un pumn in zona cefei", sambata seara, in hotelul Costes din Paris, lui Tahir Bhatti, directorul general al unei companii specializate in confectii, precizeaza publicatia L'Express. Pe numele fiului actorului Alain Delon a fost depusa apoi o plangere oficiala, in care acesta este acuzat de violenta.

Tahir Bhatti, o personalitate din industria modei pariziene, este cunoscut si pentru faptul ca a reprezentat sursa de inspiratie pentru crearea personajului Richard Anconina din filmul "La Vérité si je mens" lansat pe marile ecrane in 1997. La originea altercatiei s-ar fi aflat suma de 35.000 de euro imprumutata de Anthony Delon de la Tahir Bhatti, care a solicitat achitarea acelei datorii, potrivit politiei pariziene, scrie MEDIAFAX.

Anthony Delon, nascut pe 30 septembrie 1964, este al doilea fiu al actorului Alain Delon, nascut din casnicia acestuia cu actrita si modelul Nathalie Barthélemy. El s-a remarcat in numeroase productii pentru micul si marele ecran, cel mai recent in lungmetrajul "Ingeri pazitori/ Polisse" (2011) si in serialul de televiziune "Interventions", un show TV inspirat din universul medical, produs de postul TF1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.