LifeStar 4 Mai 2015 11:46
Doua femei au declarat intr-o conferinta de presa organizata, vineri, la New York, ca Bill Cosby le-ar fi abuzat sexual, una dintre acestea fiind o actrita care a aparut in emisiunea artistului, "The Cosby Show".

La aceasta conferinta de presa a participat si o avocata specializata in procese in care apara interesele unor femei abuzate sexuale, Gloria Allred. Aceasta reprezinta si alte femei care ar fi fost victime ale lui Bill Cosby.

Una dintre cele doua noi femei care l-au acuzat, vineri, pe Bill Cosby ca le-ar fi abuzat sexual este actrita Lili Bernard, care a aparut intr-unul dintre episoadele sezonului final al "The Cosby Show", in 1992. In timpul conferintei de presa, Gloria Allred, care o reprezinta pe Lili Bernard, a spus ca Bill Cosby ar fi violat-o pe Bernard in New Jersey, un stat american in care violul este foarte grav pedepsit de legislatia in vigoare.

Cealalta femeie care l-a acuzat pe Bill Cosby de abuz sexual este Sammie Mays. Aceasta lucra ca scriitoare cand l-a cunoscut pe Cosby, la mijlocul anilor '80, si cand i-a cerut acestuia un interviu. La momentul respectiv, Sammie Mays a mers in camera de hotel a lui Bill Cosby pentru respectivul interviu, iar Cosby i-ar fi pregatit un pahar cu bautura. Dupa ce a baut respectiva bautura, femeia ar fi adormit si s-ar fi trezit confuza si partial dezbracata, dupa cum a relatat aceasta in timpul conferintei de presa, scrie MEDIAFAX.

Pana in prezent aproximativ 40 de femei l-au acuzat de abuz sexual pe Bill Cosby, in prezent in varsta de 77 de ani.

Cosby a neagat toate acuzatiile de agresiune sexuala care i-au fost aduse, multe dintre ele datand de zeci de ani si fiind fapte prescrise, atat din punct de vedere penal, cat si civil.

Cosby, celebru pentru personajul sau supranumit "America's Dad" (Tatal Americii, n.r.), doctorul Cliff Huxtable din serialul de comedie de succes "Cosby Show", nu a fost niciodata acuzat sau anchetat in mod oficial referitor la vreuna dintre acuzatiile de abuz. In 2005, actorul a ajuns la o intelegere intr-un proces civil referitor la comportament sexual nepotrivit.

NBC si Netflix au renuntat la o serie de proiecte cu Bill Cosby dupa aparitia acuzatiilor, in luna noiembrie 2014. Turneul de stand-up comedy al actorului, in cadrul caruia mai multe spectacole au fost anulate, a fost de asemenea afectat.

Citeste si:
Trump, găsit vinovat de abuz sexual și defăimarea jurnalistei E....
Donald Trump, găsit vinovat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.