LifeStar 3 Mai 2015 12:30
George Clooney a fost implicat intr-un accident usor de automobil, produs joi seara, la New York,  insa actorul american nu a fost ranit, informeaza contactmusic.com.

George Clooney si socrul sau, Ramzi Alamuddin, se intorceau acasa dupa o petrecere organizata pentru a sarbatori ziua de nastere a surorii lui Amal Clooney, Tala. Masina in care se aflau cei doi barbati a fost implicata intr-un usor accident, care s-a produs pe bulevardul Park Avenue din New York. George Clooney si tatal sotiei sale, Amal, au scapat insa nevatamati din acest accident.

Amal Alamuddin, pe numele de dinainte de casatorie, a devenit sotia actorului american George Clooney in septembrie 2014, dupa o ceremonie fastuoasa, organizata la Venetia, in Italia, la care au participat mai multe celebritati din industria de divertisment, precum actorul Matt Damon si rockerul Bono.

Unul dintre cei mai cunoscuti actori americani la nivel mondial, George Clooney a castigat doua premii Oscar, unul pentru cel mai bun actor in rol secundar, pentru rolul din "Syriana", si un altul pentru cel mai bun film, ca producator al peliculei "Argo". Pe langa implicarea majora in industria cinematografica, Clooney s-a dedicat si unor cauze umanitare, cum este razboiul civil din Darfur, Sudan, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.