Leonardo DiCaprio isi cauta sufletul pereche pe internet, afirma un tabloid american, potrivit caruia starul hollywoodian si-ar fi creat un profil pe un site matrimonial.

Ramas celibatar dupa despartirea de modelul Toni Garrn si dupa cateva zvonuri recente despre o relatie secreta cu Rihanna, Leonardo DiCaprio s-ar afla in aceasta perioada in cautarea sufletului pereche. Potrivit tabloidului Star, actorul american ar utiliza site-ul matrimonial Tinder si ar fi "dependent de aceasta aplicatie online".

Lansata in Statele Unite ale Americii in 2012, Tinder este o aplicatie pentru telefoanele mobile care faciliteaza intalnirile intre adulti, cu ajutorul fotografiilor personalizate si folosind un serviciu de geolocalizare.

Potrivit lui Sean Rad, unul dintre fondatorii aplicatiei Tinder, numeroase celebritati s-au inscris pe acest site online, precum Lindsay Lohan si Ashton Kutcher. De asemenea, Leonardo DiCaprio si-ar fi creat un profil pe Tinder, sub pseudonimul "Leonard", precizeaza aceeasi publicatie americana.

Tabloidul Star afirma ca actorul petrece multe ore consultand in fiecare zi conturile celorlalti utilizatori ai aplicatiei Tinder, dar, deocamdata, nu a participat la nicio intalnire cu o femeie cunoscuta cu ajutorul acestui serviciu online. Leonardo DiCaprio a avut in ultimii ani relatii cu multe modele profesioniste, inclusiv o relatie de cinci ani, marcata de cateva despartiri si impacari, cu top-modelul brazilian Gisele Bundchen. El a avut apoi o relatie cu modelul Bar Rafaeli, o veritabila vedeta a revistei Sport Illustrated, intre 2005 si 2011. Si acea relatie a fost marcata de cateva despartiri. Actorul a avut apoi o relatie cu actrita Blake Lively si, apoi, o alta cu modelul Erin Heatherton.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.