Personajul interpretat de actorul american Patrick Dempsey in serialul "Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy" a fost ucis in urma unui accident de automobil, in cel mai recent episod al show-ului TV, difuzat de postul ABC pe 23 aprilie, informeaza site-ul revistei Variety.

Patrick Dempsey a interpretat rolul medicului Derek "McDreamy" Shepherd timp de 11 sezoane in acest show TV produs de postul de televiziune ABC.

Personajul sau, un medic specializat in neurochirurgie, a fost lovit de un automobil in episodul intitulat "How to Save a Life", difuzat pe 23 aprilie de postul american. In urma accidentului, medicul Derek Shepherd se afla in moarte cerebrala, iar sotia sa, Meredith Grey, interpretata de actrita Ellen Pompeo, decide sa il deconecteze de la sistemele de intretinere a functiilor vitale.

Ellen Pompeo a semnat deja un contract care ii garanteaza prezenta si in cel de-al 12-lea sezon al serialului, a carui productie nu a fost deocamdata confirmata. Patrick Dempsey va parasi definitiv distributia serialului "Anatomia lui Grey", un show TV creat de Shonda Rhimes, desi, la randul sau, starul american semnase un contract pentru a juca in sezonul ce va fi difuzat incepand din toamna 2015 si pana in primavara 2016.

Zvonurile despre plecarea lui Patrick Dempsey din serialul "Anatomia lui Grey" au aparut recent in presa americana. In acest sezon, personajul sau accepta un loc de munca intr-un spital din Washington, iar din acest motiv, prezenta sa in serial a scazut considerabil. De asemenea, starul american a dezvaluit pentru Portland Heard, in noiembrie 2014, ca urma sa paraseasca serialul "foarte curand". Inainte ca episodul din 23 aprilie sa fie difuzat de ABC, un articol aparut in tabloidul Entertainment Weekly a confirmat faptul ca Patrick Dempsey va parasi acest serial de succes, scrie MEDIAFAX.

Joi, postul ABC a anuntat ca va amana difuzarea episodului din 30 aprilie a noului show creat de Shonda Rhimes, thrillerul politic "Scandal", pentru a difuza un episod special cu o durata de doua ore din serialul "Anatomia lui Grey", creat in semn de omagiu adus personajului jucat de Patrick Dempsey. Episodul de saptamana viitoare este promovat printr-o secventa in care personajul jucat de Ellen Pompeo le spune prietenilor si colegilor ei ca Derek Shepherd a murit.

Citeste si:
Despre Cloud PACS: cum pot utiliza medicii această tehnologie în...
Despre Cloud PACS: cum pot...

"Dupa 11 sezoane petrecute in «Grey's Anatomy», Patrick Dempsey ne paraseste pentru a se concentra asupra unor proiecte personale", se afirma in comunicatul oficial emis de postul ABC. "Doctorul Derek Shepherd este un personaj legendar si suntem mandri ca am fost «casa» in care s-a petrecut povestea de iubire dintre McDreamy si Meredith Grey. Devotamentul fanilor serialului «Grey's Anatomy» de-a lungul anilor a reprezentat un testament pe care ni l-au lasat mintea creativa a Shondei Rhimes si talentul lui Patrick Dempsey. McDreamy ne va lipsi foarte mult, iar noi ii dorim lui Patrick mult succes in toate proiectele sale viitoare", afirma acelasi comunicat de presa.

Patrick Dempsey nu este primul personaj principal din "Anatomia lui Grey" care paraseste acest serial. Actorii Katherine Heigl, Isaiah Washington, T.R. Knight, Eric Dane, Chyler Leigh si, cel mai recent, Sandra Oh, au parasit la randul lor in ultimii ani distributia show-ului.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

Ultimul episod din cel de-al 11-lea sezon al serialului "Grey's Anatomy" va fi difuzat de postul ABC pe 14 mai. Producatorii serialului nu au confirmat deocamdata in mod oficial cel de-al 12-lea sezon al show-ului, dar, potrivit specialistilor in domeniu, datorita audientei de 11,6 milioane de telespectatori inregistrata de actualul sezon, productia unuia nou pare sa fie deja o certitudine.

Serialul "Anatomia lui Grey", produs de studiourile ABC, este castigatorul a 37 de premii internationale, dintre care doua Globuri de Aur: in 2006, acordat Sandrei Oh (interpreta Cristinei Yang) - cea mai buna actrita in rol secundar intr-un serial TV, iar in 2007 - pentru cel mai bun serial de televiziune. Actorii din rolurile principale, dar si serialul in sine au mai obtinut alte 95 de nominalizari (Emmy, Globul de Aur) de la debutul productiei pe micile ecrane, in 2005.

Citeste si:
Preotul Mirea Vîrtejanu, sfaturi pentru Monica Odagiu, după ce a...
Preotul Mirea Vîrtejanu,...

Doctorii de la Spitalul Seattle Grace au de-a face cu viata si moartea in fiecare zi, motiv pentru care isi gasesc sprijinul in prietenia care ii leaga, iar uneori merg cu povestile chiar mai departe decat ceea ce inseamna doar prietenia. Impreuna, ei descopera ca nici medicina, nici relatiile care ii leaga nu pot fi transate in alb si negru. Viata reala se vede, se traieste doar in nuante de gri.

Din distributia serialului "Anatomia lui Grey" fac parte actorii Ellen Pompeo (Meredith Grey), Patrick Dempsey (in rolul lui Derek Shepherd), Justin Chambers, (interpretul lui Alex Karev), Chandra Wilson (alias Miranda Bailey), James Pickens Jr. (in rolul lui Richard Webber), Sara Ramirez (joaca rolul lui Callie Torres) si Kevin McKidd (pentru rolul Owen Hunt).

Patrick Galen Dempsey, nascut pe 13 ianuarie 1966, este un actor american cunoscut pentru rolul chirurgului neurolog Derek Shepherd din serialul de televiziune "Anatomia lui Grey". Actorul s-a remarcat si in cateva lungmetraje, precum "Casa, dulce casa/ Sweet Home Alabama", "Clubul imparatilor/ The Emperor's Club", "Jurnalul strazii/ Freedom Writers", "Magie in New York/ Enchanted", "Mireasa e iubita mea!/ Made of Honor" si "Ziua indragostitilor/ Valentine's Day".

Citeste si:
VIDEO Premieră: „Familia Simpson” va avea un personaj cu deficiențe...
VIDEO Premieră: „Familia...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.