Cantareata si actrita Liza Minnelli, in varsta de 69 de ani, a fost externata dintr-o clinica de dezintoxicare din Statele Unite ale Americii, informeaza contactmusic.com.

Vedeta americana s-a internat in luna martie intr-o clinica de dezintoxicare, in care a primit tratament de specialitate contra abuzului de substante. In prezent, artista se afla in resedinta ei din California si se concentreaza pe pregatirea urmatoarelor spectacole ale sale, pe care le va sustine incepand din luna iulie.

Cantareata a fost fotografiata duminica, in timp ce lua pranzul cu o buna prietena intr-un restaurant din Hollywood. "Iese destul de des in oras, in Los Angeles. A inceput sa se pregateasca pentru a reveni pe scena. Primul ei concert va avea loc pe 24 iulie, in Biloxi, Missouri", a dezvaluit o sursa pentru New York Post. Liza Minnelli a mai avut probleme cu abuzul de substante si in trecut si s-a internat de mai multe ori in diverse clinici de dezintoxicare.

In 1984, artista americana a primit tratament specializat impotriva dependentei de alcool si a unor medicamente prescrise, dupa decesul mamei sale, actrita Judy Garland, in 1969, in urma unei supradoze de somnifere. "Intr-un fel, Liza retraieste cariera si viata mamei sale - cea mai mare vedeta din industria de divertisment, filme de succes, mariaje ciudate, pastile, alcool", a declarat pentru revista People un prieten apropiat al Lizei Minnelli, care a copilarit alaturi de ea in cartierul Beverly Hills.

Liza Minnelli, internata intr-o clinica de dezintoxicare

In 2002, potrivit unor documente oficiale depuse in instanta, alcoolul a jucat un rol important in divortul artistei americane de cel de-al patrulea sot al ei, producatorul David Gest. In declaratia sa, care s-a intins pe 14 pagini, David Gest a spus ca mariajul sau de 16 luni cu Liza Minnelli a fost marcat de numeroase incidente abuzive, alimentate de consumul de alcool, scrie MEDIAFAX.

Nascuta in 1946, fiica actritei si cantaretei Judy Garland si a regizorului Vincente Minnelli isi conturase deja o cariera ca actrita de teatru musical si solista in cluburi de noapte inainte sa fie remarcata pentru prima oara pentru rolurile din filme, in "The Sterile Cuckoo" (1969), dupa care in "Tell Me That You Love Me, Junie Moon" (1970).

Minnelli a devenit celebra pe scena mondiala a cinematografiei prin rolul din "Cabaret" (1972), versiunea hollywoodiana a spectacolului muzical cu acelasi nume. Productia a fost distinsa atunci cu opt premii Oscar, Liza castigand, la 27 de ani, o statueta la categoria "cea mai buna actrita in rol principal". Actrita a castigat in total patru premii Tony, un Oscar, un premiu Emmy, doua Globuri de Aur si un premiu Grammy Legend, alaturi de alte numeroase distinctii.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.