Pronosticul medical al fiicei cantaretilor Whitney Houston si Bobby Brown, Bobbi Kristina Brown, aflata in coma, este incert, a declarat luni avocatul rapperului, clarificand astfel declaratiile facute de artist weekendul trecut, cand a spus in timpul unui concert ca fiica lui "s-a trezit".

"Astazi pot sa va spun, Bobbi s-a trezit. Acum ma priveste", a declarat rapperul Bobby Brown in timpul unui concert pe care l-a sustinut la Verizon Theatre din Grand Prairie, un oras din statul american Texas, informeaza Reuters. O inregistrare video cu aceasta declaratie a cantaretului a fost publicata pe site-ul TMZ.com.

Insa pronosticul medical al fiicei sale in varsta de 22 de ani ramane incert, a precizat luni avocatul artistului, Christopher Brown. "Medicii au spus ca ea (Bobbi Kristina, n.r.) va avea o viata lunga. Cu toate acestea, Bobbi Kristina incepe in aceste zile un proces de reabilitare, iar calitatea vietii sale nu va putea fi cunoscuta in urmatorii ani", a adaugat acelasi avocat.

Sotia rapperului Bobby Brown, Alicia Etheredge-Brown, a spus ca sotul ei se afla "intr-o stare emotionala" atunci cand a facut acea declaratie, in timpul show-ului pe care l-a sustinut sambata seara. "Este incurajat de micii pasi spre recuperare pe care Bobbi Kristina i-a facut de cand a fost spitalizata. A iesit de la terapie intensiva, a deschis ochii si a inceput un proces de reabilitare care va fi indelungat si dificil", a declarat Alicia Etheredge-Brown. La sfarsitul concertului sau, Bobbi Brown a adaugat: "Multumesc tuturor care au sprijinit-o pe Bobbi Kristina. Dumnezeu a auzit rugaciunile voastre".

Site-ul TMZ.com citeaza la randul sau un mesaj publicat pe Facebook de sora lui Bobby Brown, Tina, care a dezvaluit faptul ca fiica rapperului "s-a trezit si nu mai este conectata la sistemele de mentinere a functiilor vitale". Acelasi site, dar si postul CNN, au citat ulterior mai multe surse care au spus ca acele declaratii care au sugerat faptul ca starea neurologica a lui Bobbi Kristina s-ar fi ameliorat nu sunt adevarate. Sursele respective provin din familia Houston, iar TMZ afirma ca Bobbi Kristina ar fi in continuare conectata la sistemele de mentinere a functiilor vitale.

La randul ei, mama cantaretei Whitney Houston, Cissy Houston, a decis sa puna capat speculatiilor despre starea de sanatate a nepoatei sale si a spus ca Bobbi Kristina a suferit leziuni cerebrale ireversibile, in urma incidentului petrecut in ianuarie, cand a fost descoperita in stare de inconstienta, in cada din vila ei din Georgia.

Citeste si:
A fost publicata autopsia canteretei Whitney Houston, la 8 ani de la m
A fost publicata autopsia...

Cissy Houston a dezvaluit pentru TMZ.com ca nepoata ei nu reactioneaza la stimulii externi, deoarece a suferit leziuni cerebrale globale.
"Intalnirea cu medicii si intelegerea faptului ca ea va putea sa traiasca toata viata in aceasta stare m-au intristat profund", a declarat Cissy Houston.

Declaratia ei contrazice astfel dezvaluirea facuta de Bobby Brown weekendul trecut, atunci cand le-a spus spectatorilor prezenti la un concert al sau ca Bobbi Kristina este constienta. "Tocmai m-am intors de la spital, am vizitat-o pe nepoata mea Bobbi Kristina. Ea nu se mai afla in coma indusa, dar medicii i-au facut o traheotomie si, potrivit explicatiilor lor, ea a suferit leziuni cerebrale globale si ireversibile si este in continuare in stare de inconstienta", a adaugat Cissy Houston. "In acest stadiu, putem doar sa ne incredintam in grija Domnului si sa ne rugam pentru un miracol. Pastrati-ne in rugaciunile voastre", a adaugat mama cantaretei Whitney Houston.

Citeste si:
Rezultatele autopsiei fiicei lui Whitney Houston vor fi facute publice
Rezultatele autopsiei fiicei...

Bobbi Kristina Brown, in varsta de 22 de ani, a fost transferata, in martie, de la Emory University Hospital din Atlanta, unde a fost internata la sfarsitul lunii ianuarie, intr-un centru de reabilitare care se afla in acelasi oras american. Bobbi Kristina Brown a fost plasata in coma indusa inca din 31 ianuarie, intrucat medicii au dorit sa reduca riscul de declansare a unor inflamatii la nivel cerebral.

Bobbi Kristina, fiica regretatei cantarete americane Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, a fost spitalizata de urgenta la momentul respectiv, dupa ce iubitul ei, Nick Gordon, a descoperit-o fara semne vitale in cada din sala de baie a resedintei lor din Roswell, un oras din statul american Georgia. De atunci, familia Houston a dat publicitatii o declaratie de presa in care a precizat ca Bobbi Kristina "lupta pentru viata ei".

Citeste si:
Starea lui Cotabita: Un nou RMN cerebral a indicat zone cu leziuni...
Starea lui Cotabita: Un nou...

In urma cu aproape trei ani, pe 11 februarie, mama lui Bobbi Kristina, renumita cantareata americana Whitney Houston, a fost descoperita decedata intr-o cada din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar cateva ore inainte de a participa la o petrecere organizata cu ocazia premiilor Grammy.

Autopsia a dezvaluit faptul ca artista s-a inecat in cada, "in apa extrem de fierbinte", care avea o adancime de doar 30 de centimetri. Biroul de medicina legala din Los Angeles a stabilit ca decesul cantaretei a reprezentat o "moarte accidentala prin inecare", iar printre factorii care au contribuit la deces s-au aflat "o maladie cardiaca si consumul de cocaina".

Bobbi Kristina Brown este singurul copil al celebrei cantarete. Ea s-a nascut in 1993, in timpul casatoriei lui Whitney Houston cu rapperul Bobby Brown, de care artista a divortat in 2007. Bobbi Kristina a devenit cunoscuta publicului american la jumatatea anilor 2000 gratie reality show-ului "Being Bobby Brown", in care a aparut adeseori alaturi de parintii ei, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Prognostic rezervat in cazul unui copil nascut la Botosani cu...
Prognostic rezervat in cazul...

Whitney Houston si fiica ei au cantat impreuna la televiziunea nationala americana in 2009. Cu acea ocazie, ele au interpretat impreuna piesa "My Love Is Your Love", in Central Park din New York, intr-o editie speciala a emisiunii "Good Morning America", difuzata de televiziunea ABC.

Bobbi Kristina era foarte apropiata de mama ei, iar decesul acesteia a reprezentat o veritabila tragedie pentru ea. La doar cateva zile dupa decesul cantaretei, Bobbi Kristina - care avea pe atunci varsta de 18 ani - a fost transportata de urgenta la Cedars-Sinai Medical Center, intrucat "se simtea coplesita", a precizat un prieten de familie, Kim Burrell.

In 2012, Bobbi Kristina a fost acuzata in presa americana ca ar consuma substante ilegale, dupa aparitiile sale controversate in cateva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs si difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viata familiei Houston dupa decesul celebrei cantarete. Una dintre controversele generate de acest reality show a vizat relatia lui Bobbi Kristina cu Nick Gordon, un tanar sarac care locuia in resedinta cantaretei Whitney Houston si cu fiica ei, de cand acesta avea varsta de 12 ani. La doar cateva luni dupa aceea, Bobbi Kristina si Nick Gordon au anuntat ca s-au logodit.

In ianuarie 2014, Bobbi Kristina a publicat pe contul ei de Twitter o fotografie cu doua verighete, alaturi de un mesaj - "Tineri casatoriti. Sunt atat de indragostita" -, sugerand astfel ca s-ar fi casatorit cu Nick Gordon. Aceste speculatii au fost infirmate in luna februarie de avocatul rapperului Bobby Brown, care a spus ca fiica muzicianului nu a fost casatorita niciodata casatorita legal cu Nick Gordon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.