Starleta americana Kim Kardashian se numara printre femeile care vor fi omagiate pentru actele de caritate pe care le-au facut in sprijinul Spitalului pentru copii din Los Angeles, in cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 24 aprilie si care este organizata de publicatia Variety.

"Initiativa Variety's Power of Women a devenit un exemplu stralucit a ceea ce este posibil atunci cand femei devotate se alatura unor cauze nobile", a declarat Michelle Sobrino, editor al publicatiei Variety, potrivit dailymail.co.uk. "Lansarea evenimentului la New York, anul trecut, a fost extrem de placuta pentru Variety si pentru partenerul nostru Lifetime si suntem onorati sa impartasim aceasta zi cu noul nostru partener caritabil, Entertainment Industry Foundation", a mai spus Sobrino.

Printre femeile omagiate, alaturi de Kim Kardashian, se numara si actrita si cantareata Glenn Close, actrita de comedie Whoopi Goldberg, actrita si producatoarea Lena Dunham si actrita Rachel Weisz. Kim Kardashian are deja sustinerea lui Whoopi Goldberg, mai scrie publicatia Daily Mail. Un reprezentant al veteranei actrite a declarat pentru Page Six: "Whoopi nu are nicio problema ca aceasta (Kim Kardashian, n.r.) este implicata in eveniment".

Spitalul pentru copii din Los Angeles nu este singura cauza in care starleta s-a implicat. Recent, aceasta s-a intors dintr-o calatorie in Armenia, unde a avut loc o comemorare a victimelor genocidului armean, din urma cu 100 de ani. Kim Kardashian s-a intalnit chiar si cu premierul armean, Hovik Abrahamyan, care a laudat contributia familiei acesteia la "recunoasterea internationala si condamnarea genocidului armean".

Starleta a precizat ca tatal sau, Robert Kardashian, a invatat-o mereu cat de important este sa oferi. "Nu fac public tot ceea ce fac pentru a ajuta organizatiile de caritate si persoanele din toata lumea. O fac pentru ca vreau. O fac pentru ca tatal meu m-a invatat asa. O fac pentru ca este lucrul corect care trebuie facut", a spus Kardashian. Recent, Kim si sotul ei, Kanye West, au fost inclusi de revista Time in lista celor mai influente 100 de persoane din lume, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Kim Kardashian, achiziție neașteptată la o licitație. Vedeta a...
Kim Kardashian, achiziție...

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013. Kim Kardashian si rapperul Kanye West au o relatie din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai 2014 la Florenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.