Sonny Moore, cunoscut sub numele de Skrillex, va sustine un concert in premiera in Romania, pe plaja Complexului Enigma Beach din Mamaia, in cortul The Mission, pe 1 mai, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Nascut pe 15 ianuarie 1988, in Los Angeles, California, cunoscut pentru cele sase premii Grammy, productii pentru artisti precum Lady Gaga, La Roux si Bruno Mars, headliner-ul a peste 300 de show-uri anuale, DJ, cantaret si compozitor, Skrillex are peste 10 milioane de single-uri vandute in intreaga lume, reinventand dubstepul si modelandu-l intr-un stil personal, incluzand in acest amalgam de la dub, drum-and-bass si speed garage pana la techno, se arata in comunicatul citat, scrie MEDIAFAX.

Startul in cariera solo l-a dat piesa "My Name is Skrillex", a urmat o alta compozitie, "Scary Monsters and Nice Sprites", cunoscuta in randul fanilor EDM (Electronic Music Dance), si apoi "More Monsters and Sprites". In noiembrie 2011, Skrillex a fost nominalizat la cinci premii Grammy, incluzand la categoria "Best New Artist", fiind premiat pentru "Best Dance/Electronica Album", "Best Dance Recording" si "Best Remixed Recording, Non-Classical". In acelasi an a fost numit de MTV artistul Electronic Dance Music al anului.

Biletele pentru concert pot fi achizitionate la pretul promotional de 45 de lei (500 de tichete), de pe bilete.ro. La intrarea in spatiul de concert, biletul va costa 70 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.