Autocarul de turneu al grupului Lady Antebellum, in care se afla solista principala a acestei formatii americane de country-pop, a fost distrus intr-un incendiu violent care a izbucnit in timp ce rula pe o autostrada din statul american Texas, informeaza Reuters.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Politia din Garland, o suburbie a orasului Dallas, spre care se indrepta formatia Lady Antebellum, a precizat ca incendiul s-a produs pe autostrada Interstate 30. Solista grupului, Hillary Scott, a publicat pe Twitter o serie de mesaje in care a dezvaluit faptul ca se afla in acel autocar alaturi de sotul ei si de managerul grupului in momentul in care una dintre rotile vehiculului a explodat. Soferul a oprit imediat, inainte ca flacarile sa cuprinda autocarul, scrie MEDIAFAX.

"Autocarul nostru a fost cuprins de flacari si am fost nevoiti sa il evacuam foarte repede. Din fericire, suntem cu totii sanatosi si in siguranta", a scris artista americana. Ceilalti doi membri ai grupului Lady Antebellum nu se aflau la bordul autocarului.

Lady Antebellum este nominalizata la categoria "cel mai bun grup vocal" la cea de-a 50-a editie a galei Academy of Country Music Awards, care va avea loc duminica, in orasul Arlington din statul Texas.

Lady Antebellum este o formatie americana de muzica country cu influente pop, infiintata in orasul Nashville, din statul american Tennessee, in anul 2006. Grupul este alcatuit din Hillary Scott (voce), Charles Kelley (chitara, voce) si Dave Haywood (chitara, pian, voce). Grupul a lansat sase albume de studio care s-au vandut in peste 10 milioane de copii in Statele Unite, iar single-urile sale - dintre care cele mai cunoscute sunt "Need You Now" si "Just a Kiss" - s-au vandut in 12,5 milioane de copii digitale. Lady Antebellum a castigat sapte premii Grammy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.