Top-modelul brazilian Gisele Bundchen s-a retras de pe podiumurile prezentarilor de moda prin intermediul unui ultim show spectaculos, miercuri, la Saptamana Modei de la Sao Paulo, informeaza people.com.

Dupa o cariera extrem de prolifica in industria modei, care s-a intins pe durata a 20 de ani, top-modelul Gisele Bündchen a urcat pentru ultima data pe un podium de moda cu ocazia prezentarii celei mai recente colectii a casei Colcci, cu care vedeta braziliana a colaborat inca de la debutul ei in aceasta bransa.

Gisele Bündchen a purtat in timpul acestei prezentari trei tinute diferite, o rochie portocalie cu un corset asortat, o rochie mini din dantela alba si sandale negre si o pereche de jeansi cu un tricou alb fara maneci - pe care era imprimata o fotografie cu ea insasi in timp ce face yoga -, pentru ultima ei aparitie pe podium. La finalul prezentarii, toate celelalte modele i s-au alaturat pe podium, purtand tricouri albe pe care era imprimat chipul vedetei braziliene in varsta de 34 de ani, pentru a onora cariera spectaculoasa a acesteia, scrie MEDIAFAX.

Sotul ei, jucatorul de fotbal american Tom Brady, s-a aflat in primele randuri ale publicului. Inainte de debutul prezentarii, Gisele Bündchen a publicat pe contul ei de pe reteaua Instagram cateva fotografii din culise, dar si o fotografie realizata cu ocazia debutului ei in moda, la varsta de 14 ani.

La inceputul acestei saptamani, vedeta braziliana a confirmat zvonurile aparute in ultimele luni despre retragerea ei de pe podiumurile de defilare. "In mod automat, trupul meu imi spune daca ceea ce fac merita efortul depus si mi-a cerut sa ma opresc. Imi respect trupul si este un privilegiu sa poti sa te retragi atunci cand vrei", a declarat Gisele Bündchen intr-un interviu preluat de Yahoo! News. "Am invatat sa ascult ceea ce imi spune trupul meu", a adaugat vedeta braziliana. "Nu vad cum as putea continua (sa urce pe podiumul de defilare, n.r.). Retragerea mea va face loc pentru celelalte proiecte pe care le voi dezvolta pentru mine insami", a spus Gisele Bündchen.

Citeste si:
Început cu podium în Tour European Rally pentru Alex Filip și Gabi...
Început cu podium în Tour...

Proiectele ei sunt numeroase, iar multi creatori si branduri de moda doresc sa colaboreze cu vedeta braziliana. In 2014, ea a aparut in 16 campanii publicitare si a obtinut, potrivit revistei Forbes, venituri de 47 milioane de dolari, fiind desemnata, pentru al optulea an consecutiv, cel mai bine platit manechin din lume. Gisele Bündchen a devenit celebra dupa ce a facut parte multi ani din grupul de top-modele al casei de moda Victoria's Secret.

Gisele Bündchen este casatorita cu fotbalistul american Tom Brady, in varsta de 37 de ani, din februarie 2009. Cei doi au impreuna un baietel, Benjamin, care s-a nascut in decembrie 2009, si o fetita, Vivian Lake, nascuta in 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.