Rock Legends, un eveniment dedicat rockului romanesc, unde, vineri, urmau sa concerteze trupele Pasarea Colibri, Celelalte Cuvinte, Directia 5, Krypton si Kempes, a fost reprogramat pentru 14 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Biletele achizitionate raman valabile pentru noua data, iar persoanele care vor sa primeasca banii inapoi o pot face solicitand acest lucru la casa de bilete a Salii Polivalente, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX. "Multumesc celor care au dovedit ca iubesc rock-ul romanesc de calitate. Vreau sa asigur ca reprogramarea spectacolului are un temei pur tehnic", a declarat Niki Constantinescu, promotor al concertului si director Music Management Event.

Pe scena Salii Polivalente urmau sa urce trupa Krypton, in formula Gabi Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), Razvan "Lapi" Lupu si Dragos Docan (bass), Ovidiu "Kempes" Ioncu, fosta voce a trupelor Cargo si Rezident EX, si Celelalte Cuvinte. De asemenea, pe afisul evenimentului se aflau trupele Directia 5 si Pasarea Colibri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.