Cantaretul american Percy Sledge, devenit celebru in anul 1966 cu hitul "When a Man Loves a Woman", a decedat, marti, la varsta de 73 de ani, anunta agentul sau, citat de ABC News.

Cantaretul R&B a murit, marti dimineata, in Baton Rouge (statul Louisiana), a declarat agentul sau de impresariat, Steve Green. Nascut in statul Alabama, Percy Sledge a devenit celebru in anul 1966, cu hitul "When a Man Loves a Woman", care a atins rapid prima pozitie in topurile de la acea vreme. Percy Sledge suferea de cancer, scrie MEDIAFAX.

Cariera muzicala a lui Percy Sledge se intinde pe 50 de ani, ultima piesa - "The Gospel of Percy Sledge" - fiind lansata in anul 2013. In afara de hitul "When a Man Loves a Woman", Percy Sledge s-a remarcat cu piese precum "Warm and Tender Love", "It Tears Me Up", "Out of Left Field" si "Take Time to Know Her", potrivit Rock & Roll Hall of Fame. In anul 1989, Percy Sledge a obtinut Premiul pentru o Cariera de Succes decernat de Fundatia Rhythm and Blues (R&B), iar in 2005 a fost inclus in Rock & Roll Hall of Fame.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.