Starleta americana Kim Kardashian si rapperul Kanye West si-au botezat fiica, North West, luni, intr-o ceremonie religioasa care a avut loc intr-o veche biserica armeneasca din Ierusalim, ce dateaza din secolul al XII-lea, informeaza Reuters.

Zeci de admiratori au inconjurat automobilul 4x4 care ii transporta spre acea biserica pe Kim Kardashian, rapperul Kanye West, fiica lor in varsta de 22 de luni si Khloe, una dintre surorile lui Kim. Rapperul si fiica lui erau imbracati in alb, in timp ce Kim Kardashian a purtat o rochie lunga in nuante maro si bej. Presa internationala afirma ca vedeta de televiziune si sotul ei vor merge in continuare in Iordania, dupa aceasta ceremonie de botez organizata in Catedrala Sf. Iacob din Ierusalim, o biserica redecorata in secolul al XVIII-lea cu dale albastre si albe de mai multi artisti armeni.

Vedetele americane au ajuns in Israel luni, dupa un sejur de cinci zile in Armenia, tara natala a familiei Kardashian. Vineri, Kim Kardashian a depus o coroana de flori la un mausoleu din Erevan ridicat in memoria numerosilor armeni care au fost ucisi de fortele militare ale Imperiului Otoman in 1915. Premierul armean Hovik Abrahamyan a laudat contributia cuplului american la "recunoasterea internationala si condamnarea genocidului armean", scrie MEDIAFAX.

Turcia, o tara musulmana, a recunoscut faptul ca multi crestini armeni au murit in luptele din 1915, dar a negat faptul ca aproximativ 1,5 milioane de armeni au fost ucisi in acel an si respinge termenul de "genocid".

Kim Kardashian, protagonista reality show-ului "Keep Up with the Kardashians", este actrita de reality show cel mai bine platita din televiziunea americana, castigurile ei financiare ridicandu-se la peste 6 milioane de dolari in 2013. Kim Kardashian si rapperul Kanye West au o relatie din 2012, iar fetita lor, North, s-a nascut la jumatatea lunii iunie 2013. Vedeta de televiziune si rapperul american s-au casatorit pe 24 mai 2014 la Florenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.