Actorul canadian Ryan Reynolds a fost implicat, weekendul trecut, intr-un accident usor, fiind lovit intr-o parcare din orasul Vancouver de un automobil condus de un fotograf local, care a parasit locul faptei, informeaza Reuters.

Autorul acestui accident, un fotograf in varsta de 52 de ani, a fost arestat ulterior pentru parasirea locului accidentului. Starul canadian nu a suferit rani grave in urma acelui incident, a precizat, luni, politia locala.

Ryan Reynolds, care se afla in Vancouver pentru a filma urmatorul lungmetraj inspirat din universul Marvel, intitulat "Deadpool", s-a implicat intr-o disputa verbala cu acel fotograf, in parcarea unui hotel din acel oras, in noaptea de vineri spre sambata. Fotograful l-a lovit usor cu automobilul sau pe starul hollywoodian, in timp ce parasea acea parcare. Actorul, care s-a nascut in Vancouver, a suferit rani minore la nivelul spatelui si al unuia dintre genunchi, insa a putut sa revina pe platourile de filmare in ziua urmatoare. Fotograful se afla in continuare in arestul politiei locale, scrie MEDIAFAX.

Actorul de film si televiziune canadian Ryan Reynolds a devenit cunoscut pentru rolul din serialul "Two Guys and a Girl", dar si pentru relatiile sale cu femei celebre: inainte de casatoria cu actrita Blake Lively, el a fost casatorit cu Scarlett Johansson, de care a divortat in 2010. Actorul canadian a putut fi vazut in 2012 in thrillerul SF "Green Lantern 3D: Protectorul Universului". A mai jucat in filme precum "Daca as fi...tu", "Vrei sa te insori cu mine?" si "Asii din maneca".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.