Trupa The Rolling Stones lucreaza la primul ei album din ultimii 10 ani, rockerii urmand sa se intalneasca in aceasta luna intr-un studio din Los Angeles pentru a discuta despre ideile cantecelor, informeaza contactmusic.com.

"Ei se vor intalni in scurt timp pentru a discuta despre mai multe idei. Au repetitii pentru turneu, dar toti considera ca este momentul potrivit pentru un nou album. Ei au vorbit despre inregistrarea unui album blues de foarte mult timp. Va fi ceva diferit pentru formatie, iar Keith Richards este foarte nerabdator", a declarat o sursa pentru publicatia Sunday Mirror.

"Ideile exista deja si procesul va fi unul natural - vor improviza in studio pentru a vedea ce iese si spera sa fie un succes. Sunt intr-o forma extraordinara in acest moment si foarte incantati sa vada cum vor decurge lucrurile in aceasta sesiune, dar abordarea este foarte excentrica. Ei se bucura de luxul de a nu avea o cerere de lansare a unui album din partea unei case de discuri, asadar pot lucra cat timp vor la acest material pentru a fi ceea ce isi doresc", a mai spus sursa citata. Chitaristul Keith Richards a vorbit anterior despre dorinta lui de a inregistra un nou album cu trupa. Cel mai recent material discografic al celor de la The Rolling Stones este "A Bigger Bang", din 2005, scrie MEDIAFAX.

The Rolling Stones, infiintata la Londra, in 1962, este una dintre cele mai renumite formatii rock din lume. Trupa este formata din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts si Ronnie Wood. The Rolling Stones a vandut peste 200 de milioane de albume in lumea intreaga si a sustinut mii de concerte cu casa inchisa. In 2007, formatia The Rolling Stones a concertat si in Romania, in Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.