Rockerul american Marilyn Manson a fost agresat weekendul trecut in timp ce lua cina intr-un restaurant din orasul Alberta din Canada, informeaza non-stop-people.com.

Rockerul Marilyn Manson a fost lovit in zona fetei in timp ce lua cina in restaurantul Denny's Dinner din orasul canadian Alberta. Motivul nu este deocamdata foarte clar, intrucat doua versiuni ale faptelor au fost prezentate in presa nord-americana, iar politia locala va trebui sa faca diferenta intre adevar si minciuna, cu atat mai mult cu cat rockerul a anuntat ca va depune o plangere oficiala.

Potrivit site-ului TMZ.com, acea lovitura in zona fetei ar fi fost cauzata de o insulta proferata de de Marilyn Manson la adresa unei femei tinere. Aceasta i-ar fi cerut cantaretului sa ii permita sa se fotografieze alaturi de el, insa el ar fi refuzat si ar fi insultat-o. Iubitul tinerei ar fi sarit imediat la bataie si l-ar fi lovit violent pe rocker in zona fetei.

Rockerul a dezmintit aceasta versiune, spunan ca agresiunea careia i-a cazut victima s-a produs fara un motiv aparent. Dupa spusele sale, Marilyn Manson ar fi acceptat sa se fotografieze alaturi de doua femei tinere care i-ar fi cerut acest lucru, iar apoi un barbat necunoscut a venit imediat langa ei si l-ar fi lovit fara niciun motiv. Agresorul ar fi incercat apoi sa il intimideze pe cantaret, amenintandu-l ca il va "arunca in aer" la urmatorul concert. In urma agresiunii, rockerul a anuntat ca va depune o plangere oficiala la politie, scrie MEDIAFAX.

"Seria neagra" pare sa continue pentru rockerul american si in 2015. Anul trecut, Marilyn Manson a avut parte de o primire foarte rece in Rusia, unde a fost agresat verbal si udat copios cu "apa sfintita" de un grup de activisti ortodocsi rusi. In 2012, rockerul a avut nevoie de 24 de puncte de sutura dupa o altercatie violenta cu un fan.

Marilyn Manson este un cantaret controversat, gratie aparitiilor sale din concerte si videoclipurilor in care poarta machiaje stridente si afiseaza o alura androgina. Printre hiturile sale se numara "Irresponsible Hate Anthem", "Sweet Dreams (Are Made Of This)", "Tainted Love" si "Beautiful People".

In 2007, Marilyn Manson a concertat si la Bucuresti, la prima editie a festivalului B'estfest. Numele lui de scena este o combinatie intre doua simboluri ale culturii americane din anii 1960 - actrita Marilyn Monroe si criminalul psihopat Charles Manson. Cel mai recent album al sau, intitulat "The Pale Emperor", a fost lansat pe 15 ianuarie.

Citeste si:
Importanța și etapele procesului de curățare a sistemului de...
Importanța și etapele...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.