Beyonce intentioneaza sa lanseze un nou album de studio si sa sustina un turneu mondial alaturi de Kelly Rowland si Michelle Williams, fostele ei colege din Destiny's Child, in 2016, la 10 ani dupa despartirea oficiala a grupului.

Grupul Destiny's Child s-a reunit weekendul trecut la gala Stellar Gospel Awards din Las Vegas. A fost pentru prima data cand Beyonce, Kelly Rowland si Michelle Williams au cantat impreuna pe o scena, dupa concertul sustinut la gala Super Bowl din 2013, din New Orleans.

Beyonce si Kelly Rowland i-au luat prin surprindere pe spectatorii de la Stellar Gospel Awards atunci cand au urcat pe scena alaturi de Michelle Williams, pentru a interpreta o colectie de piese gospel, inclusiv "Alpha & Omega" si piesa "Say Yes" de pe albumul "Journey To Freedom" lansat de Michelle in septembrie 2014.

Grupul a fost ovationat in picioare de cei 9.000 de spectatori, insa cele trei cantarete nu au fost prezentate sub denumirea Destiny's Child, ci prin intermediul numelor lor individuale. Tabloidul Daily Mail a publicat in regim de exclusivitate o stire potrivit careia cele trei artiste intentioneaza sa se reuneasca din nou in 2016, la zece ani dupa destramarea oficiala a formatiei, pentru un turneu mondial si un nou album de studio, insa fara sa utilizeze numele grupului, scrie MEDIAFAX.

Mathew Knowles, tatal lui Beyonce si fostul manager al grupului, detine o patrime din drepturile aferente acestuia. Orice proiect realizat sub numele Destiny's Child ii va aduce acestuia o patrime din incasari, a precizat o sursa pentru Daily Mail. Niciuna dintre cele trei cantarete nu mai doreste o colaborare cu Mathew Knowles, care a manageriat in trecut fiecare dintre cele trei artiste, dar si intregul grup Destiny's Child.

Kelly Rowland a fost prima care l-a concediat, in 2009, urmata de Michelle Williams, in 2010. La randul ei, Beyonce si-a concediat tatal in 2011, dupa ce acesta a fost acuzat ca si-a insusit in mod ilegal o parte din banii castigati de vedeta americana.

Casnicia lui Mathew cu mama lui Beyonce, Tina Knowles, s-a incheiat dupa ce presa americana a aflat ca tatal vedetei americane a avut o aventura cu Alexsandra Wright, care a ramas insarcinata. Dupa ce aceasta a nascut un fiu, Nixon, Tina Knowles a depus imediat actele de divort.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

In 2014, presa americana a aflat ca Mathew Knowles are un al doilea copil nelegitim cu o alta femeie. Fiica lui se numeste Koi si are varsta de patru ani.

La sfarsitul anului 2012, Beyonce l-a invitat pe tatal ei pentru a o cunoaste pe fiica ei, Blue Ivy, iar cei doi au avut o conversatie care a fost prezentata in documentarul "Beyonce: Life Is But a Dream", prezentat de HBO. Insa imediat dupa aceea, potrivit unor surse, vedeta a incetat din nou sa comunice cu tatal ei, iar acesta o poate contacta doar pe e-mail, prin intermediul asistentei sale personale.

Grupul Destiny's Child s-a format in anul 1990, in Texas, din componenta initiala facand parte Beyonce Knowles, Kelly Rowland, LaTavia Roberson si LeToya Luckett. Primul album al trupei a fost lansat in 1998. Un an mai tarziu, cu albumul "The Writings on the Wall", grupul a inceput sa devina cunoscut. Succesul a venit, insa, odata cu transformarea Destiny's Child in trio - Kelly Rowland, Beyonce si Michelle Williams.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Trupa si-a anuntat despartirea in 2002, reunindu-se doi ani mai tarziu pentru lansarea unui album de studio si a ramas activa pana in 2006. Ulterior, cele trei artiste s-au dedicat exclusiv proiectelor solo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.