Cantareata americana Madonna a publicat o fotografie nud pe contul ei de pe Instagram pentru a protesta fata de "ipocrizia retelelor de socializare", informeaza site-ul elle.fr.

Potrivit presei americane, noua fotografie face parte din campania mondiala de promovare a celui mai recent album al artistei americane. Dupa ce a fost parodiata pentru o fotografie care o prezenta pe vedeta in timpul semnarii unui contract, cantareata, in varsta de 56 de ani, a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie in care pozeaza complet goala. "De ce ar fi posibil sa iti arati fesele, dar nu si sanii? Poti sa te ineci in ipocrizia retelelor de socializare", afirma cantareata americana in textul care insoteste acea imagine.

Mesajul ei a fost urmat de hashtag-urile "Arta pentru libertate", "Unapologetic Bitch" si "Rebel Heart" - cel din urma fiind de altfel titlul celui mai recent album al ei. Pentru a-si nuanta si mai mult afirmatia, Madonna si-a "acoperit" sanii din acea fotografie de pe Instagram cu o banda neagra.

Noul ei album, "Rebel Heart", lansat pe 9 martie, a generat pareri impartite in randul criticilor de specialitate si chiar in randul fanilor artistei. Vanzarile din primele saptamani de dupa lansare pentru acest material discografic, al 13-lea din cariera ei, au fost mai mici decat cele generate in perioada echivalenta de precedentul ei album, "Hard Candy", aparut pe piata in 2008. Specialistii explica acest semi-esec al cantaretei americane prin faptul ca ritmurile electro de pe noul album nu au fost suficient de antrenante pentru a-i convinge pe critici, iar unii dintre internauti merg pana intr-acolo incat spun ca a sosit timpul ca Madonna sa se retraga din activitate, scrie MEDIAFAX.

Considerata una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numita si "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este si cea mai bine vanduta cantareata din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vandute in intreaga lume. In martie 2008, ea a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame. In august 2009, Madonna a concertat la Bucuresti, in cadrul turneului "Sticky and Sweet".

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.