Selah Sue va sustine un concert pe 13 mai, la Arenele Romane din Bucuresti, acesta fiind un eveniment prin care cantareata isi promoveaza albumul "Reason", informeaza organizatorii, Events.

"Patru ani au trecut de la albumul sau de debut. Se prea poate ca Selah Sue sa nu-si fi invins demonii, dar macar i-a exploatat din plin pentru a scrie «Reason», un disc indopat cu energie, lumina si emotie. Sunt piese ce te doboara de la primele acorduri, create de o artista plina de viata si de cicatrice in acelasi timp, aparent intodeauna una cu chitara ei", se arata intr-un comunicat al organizatorilor remis MEDIAFAX.

Alternand eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul si beat-uri house, Selah Sue isi regaseste adevarata identitate muzicala odata cu "Reason". "Este o ecuatie cu multe variabile", spune cantareata. Este, de asemenea, un echilibru perfect pe care l-a cautat in cat mai multe studiouri de inregistrare, in special in Belgia, dar si in Londra, Jamaica si Los Angeles, cu doi producatori experimentati, Dane Robin Hannibal si suedezul Ludwig Göransson, cunoscut pentru colaborarea sa cu pop trioul Haim si rapperul american Childish Gambino. Selah Sue a scris si a inregistrat "Together" cu acesta din urma, o radioasa declaratie de dragoste hip-hop, invaluita de percutie urbana si synth-uri punctate.

"Fear Nothing", o alta piesa infuzata cu trip-hop, a fost compusa si produsa de Matt Schwartz, in Londra. Matt Schwartz este compozitorul si DJ-ul britanic care a compus, impreuna cu Massive Attack, "Dissolved Girl". "Am realizat, pentru prima data, cat de mult ma poate ajuta un producator sa-mi asamblez caleidoscopul de sunete din cap", explica Selah Sue. "Ludwig mi-a permis sa ma indrept spre un stil mai experimental, electronic, agresiv si dansant. Ca si in «Falling Out», cu drum & bass-ul sau ritmat si atmosfera underground, una din preferatele mele de pe acest album", a completat artista, scrie MEDIAFAX.

Piesa "Alone", cu un feeling disco optzecist, este compusa in Los Angeles, in 2012, in noaptea in care Whitney Houston a murit. O reflectie in oglinda, "Sadness", scrisa si produsa in Jamaica cu producatorul Troy Taylor, trimite la gloria epocii soul, mai informeaza organizatorii.

Citeste si:
Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București
Un nou magazin Victoria’s...

Pana pe 19 aprilie, biletele pentru concertul pe care Selah Sue il va sustine in Capitala pot fi achizitionate la preturi de 99 de lei si 129 de lei. De pe 20 aprilie pana in preziua concertului, pretul acestora va fi de 120 de lei si 150 de lei, iar, in ziua concertului, la intrare, biletele vor costa 140 de lei si 170 de lei. Acestea pot fi cumparate online, pe www.eventim.ro, si prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.