Actorul american Vin Diesel si-a lasat amprentele mainilor si picioarelor in cimentul din fata cinematografului Chinese Theater din Hollywood, miercuri, cu doar cateva zile inainte de lansarea celui mai recent film al sau, "Furios si iute 7/ Fast and Furious 7", informeaza Reuters.

Acest lungmetraj este cel mai recent film din franciza "Fast & Furious", care a contribuit considerabil la transformarea lui Vin Diesel intr-un star la Hollywood. De asemenea, "Furios si iute 7" este primul film din aceasta franciza ce va fi lansat dupa moartea actorului Paul Walker, intr-un tragic accident de automobil, in 2013, inainte de incheierea filmarilor.

Colegii lui Vin Diesel din franciza "Fast & Furious" au fost prezenti la ceremonia de miercuri. Actorul a venit insotit de partenera sa de viata, Paloma Jimenez, si copiii cuplului, scrie MEDIAFAX.

In varsta de 47 de ani, Vin Diesel, al carui nume real este Mark Sinclair Vincent, a debutat pe scena in copilarie, intr-un spectacol de teatru.
A aparut pentru prima data pe marele ecran cu un rol minor in drama "Awakenings" din 1990. Scurtmetrajul sau independent din 1994 intitulat "Multi-Facial", pe care l-a scris, produs, regizat si in care a fost protagonist, a fost proiectat la Festivalul de Film de la Cannes. Acea pelicula a atras atentia regizorului american Steven Spielberg, care l-a distribuit pe Vin Diesel in "Salvati soldatul Ryan", o drama din 1998 despre Al Doilea Razboi Mondial. Printre celelalte roluri notabile realizate de Vin Diesel se numara cele interpretate in filmele din trilogia "Cronicile lui Riddick" si "Babylon A.D.".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.