Actorul Harrison Ford a parasit weekendul trecut clinica din Los Angeles in care a fost internat de urgenta dupa accidentul de avion pe care l-a suferit la inceputul lunii martie, informeaza presa americana, citata de contactmusic.com.

Potrivit site-ului People.com, starul american si-a revenit destul de repede dupa acel accident si a fost vazut in timp ce isi conducea automobilul prin Los Angeles, weekendul trecut. In varsta de 72 de ani, Harrison Ford a fost transportat de urgenta, prezentand rani la nivelul capului, dupa ce avionul sau cu doua locuri s-a prabusit pe terenul clubului de golf Penmar din Venice, o suburbie a metropolei Los Angeles. Actorul a fost nevoit sa efectueze o aterizare de urgenta, din cauza unei defectiuni la motor.

Fiul sau Ben a publicat la scurt timp dupa aceea un mesaj pe Twitter in care i-a linistit pe fanii actorului, dezvaluind ca tatal lui se simte bine.
"Va multumim tuturor pentru sprijin si pentru ingrijorarea voastra. Tata are parte de cele mai bune ingrijiri medicale care pot sa existe, acum se recupereaza si are o minte si un spirit puternice", a scris fiul actorului.

Colegii sai din distributia francizei "Razboiul stelelor/ Star Wars" au publicat la randul lor pe Twitter o serie de mesaje de incurajare. Carrie Fisher, care a interpretat personajul Printesa Leia in trilogia originala din aceasta serie SF, a scris: "Stiu ca ai avut parte de un ricoseu incredibil, dar acum te rog sa te linistesti pentru o vreme. Pot sa conduc eu data viitoare?". Mark Hamill, interpretul personajului Luke Skywalker, a scris la randul sau: "Ma bucur sa aud ca Harrison se simte bine. Insanatosire grabnica! Fie ca toate zborurile viitoare sa se desfasoare cu bine!".

Actorul Harrison Ford, care a obtinut licenta de pilot la varsta de 19 ani, detine 11 avioane de agrement, aflate in diverse aeroporturi din jurul orasului Los Angeles, si este un pasionat avid al sporturile aviatice. Nu este pentru prima data cand Harrison Ford a fost implicat intr-un accident aviatic. Un avion cu sase locuri pilotat de starul hollywoodian a avut parte de o aterizare dificila in Lincoln, in statul american Nebraska, in vara anului 2000. De asemenea, un elicopter pilotat de Harrison Ford a fost avariat grav la aterizare, in octombrie 1999, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
De ce a întors Tavi Colen un avion la sol: Am întrebat dacă am murit
De ce a întors Tavi Colen un...

De asemenea, in iunie 2014, starul american a fost spitalizat la Londra dupa ce a suferit o accidentare serioasa la o glezna in timpul filmarilor de la cel de-al saptelea film din franciza "Razboiul stelelor".

Cunoscut pentru rolurile din seriile "Indiana Jones" si "Razboiul Stelelor", Harrison Ford a declarat in trecut ca prefera ca publicul sa-si aminteasca de el pentru roluri precum cele din "Martorul" - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - si "The Mosquito Coast", cu Helen Mirren si River Phoenix, doua filme de Peter Weir. Ford a mai jucat in filme precum "Sabrina", in regia celebrului Sydney Pollack, si "Imigrantii/ Crossing Over", in regia lui Wayne Kramer.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.