Cantareata americana Belinda Carlisle a anuntat, luni, ca va suporta interventii chirurgicale la ambele solduri, intr-un interval de doar cateva saptamani, informeaza contactmusic.com.

Artista pop, in varsta de 56 de ani, a dezvaluit pe Twitter faptul ca va suporta prima interventie chirurgicala marti. Ea va reveni in spital pentru o a doua operatie, la celalalt sold, la sfarsitul lunii aprilie. "Da, operatia la primul sold va avea loc maine, iar la celalalt sold, peste 2-3 saptamani", a declarat cantareata, luni, intr-un mesaj publicat pe Twitter.

Cantareata a revenit in urma cu cateva saptamani in Statele Unite ale Americii, dupa o calatorie de doua luni in India, unde a parcurs o distanta de 1.827 de kilometri intr-o ricsa motorizata, cu ocazia unei initiative caritabile organizate cu scopul de a strange fonduri pentru Animal People Alliance (APA). Vedeta americana a strans cu aceasta ocazie suma de 15.000 de dolari pentru APA, o fundatie de caritate pe care a infiintat-o pentru protejarea animalelor neglijate din Asia. Cantareata intentioneaza sa transforme acel "raliu" cu ricsa motorizata intr-un eveniment caritabil anual.

Belinda Carlisle a cunoscut celebritatea in anii '80, intr-o perioada extrem de propice pentru genul muzical pop-rock. Artista a facut parte din faimosul grup britanic The Go-Go's, o trupa atipica pentru acele vremuri, intrucat avea in componenta numai femei care cantau inclusiv la instrumente muzicale. Unicitatea stilului a propulsat The Go-Go's in topurile Billboard ale celor mai bune albume, cu peste sapte milioane de copii vandute in intreaga lume in doar trei ani, scrie MEDIAFAX.

Incepand din 1985, cand trupa The Go-Go's s-a destramat in mod oficial, Belinda Carlisle a continuat sa isi urmeze pasiunea pentru muzica pe cont propriu, construindu-si o cariera solo de succes.

Belinda Calisle s-a remarcat prin vocea ei suava si intensa si a reusit sa isi mentina statutul de cantareata de succes pana in prezent. Activitatea artistei a fost rasplatita si cu o stea pe Hollywood Walk of Fame. Cantareata americana are in palmares numeroase discuri de aur si de platina, castigate gratie unor hituri precum "La Luna", "Heaven is a place on Earth" si "Circle in the sand".

Citeste si:
George Buhnici a dat-o din nou în bară. Mesajul controversat pe...
George Buhnici a dat-o din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.