Cantaretul de muzica country Willie Nelson vrea sa lanseze un brand de produse pe baza de marijuana, dar si un lant de magazine specializate, sub denumirea "Willie's Reserve", potrivit contactmusic.com.

Willie Nelson promoveaza legalizarea marijuanei in Statele Unite ale Americii si a socat publicul american in 2010, dupa ce a marturisit, in timpul emisiunii "Larry King Live" de pe postul CNN, ca fumeaza in mod regulat canabis. De asemenea, el a fost arestat de mai multe ori pentru posesie de marijuana.

Legenda muzicii country vrea acum sa-si laseze propriul brand de marijuana, precum si un lant de magazine in statele americane unde consumul acestei substante a fost legalizat. Magazinele ar urma sa fie deschise in 2016, scrie MEDIAFAX.

Cantaretul in varsta de 81 de ani a facut acest anunt saptamana trecuta, la festivalul South by Southwest din Austin, informatia fiind confirmata de purtatorul de cuvant al brandului, Michael Bowman.

Bowman a spus ca proiectul reflecta pasiunea lui Nelson pentru marijuana, adaugand ca acesta "si-a petrecut intreaga viata in sprijinul canabisului".

"Este un punct culminant al viziunii lui Willie si al intregii sale vieti. Cred ca niciunul dintre noi nu am fi putut prevedea cat de repede vor cadea piesele de domino odata ce vor incepe sa cada (din punct de vedere al legalizarii consumului de marijuana, n.r.)", a mai spus Bowman.

Willie Nelson, nascut pe 30 aprilie 1933, este un cantaret, compozitor, scriitor, poet, actor si activist american recompensat cu 10 premii Grammy. Aflat la o varsta respectabila, Willie Nelson continua sa sustina concerte si sa participe la evenimente in scopuri caritabile alaturi de alti muzicieni renumiti, precum Bob Dylan, Neil Young si Dave Matthews. Considerat un adevarat star al muzicii country, Willie Nelson a abordat pe cele mai recente albume ale sale si alte stiluri muzicale, precum reggae, blues, jazz si folk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.