Stefan Hrusca, unul dintre cei mai indragiti interpreti de muzica folk si de colinde din Romania, va sustine un concert in Sala Mare a Teatrului National Bucuresti, pe 8 iunie, cand va interpreta piese de pe albumul "Cantece de-acasa", care va fi lansat in mai, dar si multe dintre hiturile sale.

Stefan Hrusca le-a pregatit fanilor sai un nou album, cu melodii de inspiratie folclorica, din zona Maramuresului, a Bihorului si a Muresului, informeaza organizatorii evenimentului, Project Events.

"Am simtit nevoia sa inregistrez acest disc de ceva timp; e un proiect de suflet, care sper sa ajunga la inimile dumneavoastra, celor care m-au ascultat cu drag de 33 de ani incoace. Sunt cantece vechi, inegalabile, cu care am crescut sau pe care le-am descoperit si indragit in multele mele calatorii si de care m-am simtit aproape. O apropiere pioasa si mereu fascinata de esenta acestui neam al nostru, cu durerea si intelepciunea sa fara sfarsit, dar si cu acel har nebanuit al sau de a rosti in aceeasi masura gandurile si adevarurile fiecaruia dintre noi. Daca le stiti, cantati-le! Daca nu, ascultati-le! Vi le daruiesc intru pretuire si atenta pastrare", a declarat Stefan Hrusca.

Pretul biletele difera in functie de categorie: VIP - 120 de lei, I - 100 de lei, II - 80 de lei. Tichetele se gasesc in reteaua Biletoo, la Teatrul National Bucuresti, in librariile Librarium si Eminescu, la magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - statia de metrou Unirii 1, precum si online, pe www.biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro.

Stefan Hrusca, nascut pe 8 decembrie 1957, la Ieud, in Maramures, este interpret de muzica folk, cunoscut publicului din Romania mai ales prin colindele sale. A debutat ca artist in anul 1981, la Cenaclul Flacara. Pana in 1984, acesta a sustinut peste o mie de spectacole impreuna cu cenaclul. In 1991, s-a stabilit in Toronto, Canada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.