Cantareata canadiana Celine Dion a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca il hraneste pe sotul ei, diagnosticat cu cancer, in decembrie 2014, cu ajutorul unui tub, informeaza contactmusic.com.

In august 2014, Céline Dion a anuntat ca si-a suspendat toate activitatile profesionale, anuland inclusiv o serie de concerte la Caesars Palace Hotel and Casino din Las Vegas, dar si un turneu pe care urma sa il sustina in Asia, pentru a se dedica familiei sale.

Sotul ei, René Angelil, in varsta de 73 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasa in zona gatului, in decembrie 2013. "Nu poate sa isi mai foloseasca gura. Nu poate sa manance, asadar eu trebuie sa il hranesc cu ajutorul unui tub. Trebuie sa il hranesc de trei ori pe zi. Fac asta eu insami. Intai il hranesc pe sotul meu, apoi prepar mesele pentru copiii nostri", a dezvaluit artista, in varsta de 46 de ani.

Cantareata canadiana, care are cu René Angelil, fostul ei manager, trei copii - René Charles, in varsta de 14 ani, si gemenii Eddy si Nelson, in varsta de patru ani -, spune insa ca nu a renuntat la speranta si crede ca sotul ei se va insanatosi. "Luam lucrurile pas cu pas, zi dupa zi. Am ales sa traim", a adaugat artista in acest interviu acordat pentru ABC News, scrie MEDIAFAX.

In acelasi interviu, care a fost difuzat in editia de miercuri a emisiunii "Good Morning America", Céline Dion a vorbit si despre decizia ei de a reveni pe scena in luna august, la Las Vegas. "Hai sa fim seriosi. Fanii mei stiu ca sunt ca o carte deschisa. Eu cant, iar acesta este singurul lucru pe care stiu sa il fac", a adaugat artista. Celine Dion si Rene Angelil, care a fost si managerul cantaretei, s-au casatorit in 1994.

Celine Dion s-a nascut pe 30 martie 1968, in Canada, intr-o familie melomana cu 14 copii. Céline Dion a cucerit apoi, pe rand, Quebecul, Franta si, in cele din urma, Statele Unite. In scurt timp, vocea sa a devenit cunoscuta si iubita in intreaga lume. In cei peste 25 de ani de cariera, Céline Dion a primit nenumarate premii muzicale si a vandut peste 200 de milioane de albume.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.