Actorul de comedie american Will Ferrell a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood, Los Angeles, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in cursul zilei de marti, informeaza Reuters.

Starul american, in varsta de 47 de ani, le-a cerut cu mult umor celor trei fii ai lui - Magnus, Mattias si Axel - sa se plimbe in jurul stelei sale, "ca la o parada", pentru a le arata spectatorilor prezenti la eveniment frumoasele costume pe care le purtau in acea zi speciala. La ceremonie au fost prezenti si doi buni prieteni ai starului, actorii de comedie Molly Shannon si John C. Reilly.

Will Ferrell a fost recompensat cu cea de-a 2.547-a stea de pe Bulevardul Celebritatilor - Walk of Fame - din Hollywood, pentru contributia deosebita adusa industriei de comedie. Actorul american a debutat in aceasta industrie in calitate de membru al grupului umoristic The Groundlings si, apoi, in celebra emisiune de satira "Saturday Night Live", difuzata de postul de televiziune NBC, in care il interpreta adeseori pe fostul presedinte american George W. Bush.

Ulterior, Will Ferrell a inceput sa joace si in filme pentru marele ecran, avand succes in pelicule precum "Anchorman", "Elf" si "The Other Guys". De asemenea, a infiintat site-ul umoristic FunnyOrDie.com, in colaborare cu Adam McKay. Will Ferrell va putea fi vazut in curand pe marile ecrane alaturi de Kevin Hart in comedia "Get Hard", care va fi lansata vineri in America de Nord.

Hollywood Walk of Fame consta intr-o insiruire de placute aurii - care se intind pe o distanta de o mila (1,6 kilometri) pe celebrul Hollywood Boulevard - ce au fost montate in ciment, incepand din anii 1960, pentru a onora activitatea deosebita a unor personalitati din industria de divertisment americana, scrie MEDIAFAX.

Fiecare dintre placutele montate in cimentul de pe acel bulevard celebru pot fi "cumparate" cu 30.000 de dolari de un sponsor al fiecarui artist premiat, aprobat de Camera de Comert din Hollywood. Banii sunt donati in beneficiul fundatiei de caritate Hollywood Historic Trust.

Citeste si:
TOP 10 cele mai scumpe oraşe din lume în 2022
TOP 10 cele mai scumpe oraşe...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.