Serialul "Dosarele X/ The X Files" ar putea reveni in curand pe micile ecrane, afirma presa americana, potrivit careia ambii actori principali, Gillian Anderson si David Duchovny, ar fi acceptat sa joace intr-o continuare a acestei productii de televiziune.

Potrivit TV Wise, postul de televiziune Fox se afla foarte aproape de a ajunge la un acord care ii va permite sa produca un nou sezon din "Dosarele X", celebrul serial pe care l-a difuzat din 1993 pana in 2002. Vedetele serialului, Gillian Anderson si David Duchovny, ar fi acceptat deja, potrivit presei americane, sa joace intr-o continuare a acestei productii TV care descrie aventurile prin care trec doi agenti FBI ce investigheaza diverse cazuri paranormale.

Se pare ca sincronizarea va reprezenta un element crucial pentru succesul acestui proiect, intrucat atat Gillian Anderson, cat si David Duchovny au alte angajamente pe agendele lor de lucru din perioada imediat urmatoare. Gillian Anderson filmeaza pentru un nou sezon al serialului britanic "The Fall", o productie care se bucura de mare succes, iar David Duchovny joaca in "Aquarius", un serial produs de NBC, care va avea premiera in luna mai, scrie MEDIAFAX.

Insa ambii actori sunt constienti de faptul ca fanii serialului "Dosarele X" isi doresc foarte mult sa ii vada inca o data interpretandu-i pe agentii FBI Fox Mulder s Dana Scully. In februarie, David Duchovny a declarat in emisiunea "The Talk", difuzata de CBS, ca o continuare a serialului "Dosarele X" reprezinta o "posibilitate foarte reala".

"(Acest proiect, n.r.) arata bine. E tot ce pot sa va spun acum. Arata chiar foarte bine", a adaugat starul american.

Reprezentantii postului de televiziune Fox au confirmat la randul lor ca intentioneaza sa produca o continuare a serialului "Dosarele X". Chris Carter, producatorul serialului, ar fi acceptat si el, potrivit presei americane, sa lucreze la noul proiect TV. Proiectul "Dosarele X", ai carui eroi principali, agentii Mulder si Scully, investigheaza cazuri in care sunt implicate forme de viata extraterestre, s-a impus initial ca serial TV, in anii '90. In 1998 a aparut primul lungmetraj inspirat din serialul TV, "Dosarele X: Infrunta viitorul/ The X Files: Fight the Future", in regia lui Rob Bowman, urmat de un al doilea film pentru marile ecrane, "Dosarele X: Vreau sa cred", de Chris Carter, lansat in 2008.

Citeste si:
[Video] Un nou sezon al serialului "Dosarele X", lansat in anul 2016
Video  Un nou sezon al...

David Duchovny, in varsta de 52 de ani, si Gillian Anderson, in varsta de 44 de ani, au devenit celebri in urma cu 20 de ani gratie serialului de televiziune "The X Files" si celor doua filme pentru marele ecran inspirate din acesta. Relatia speciala dintre cele doua personaje principale din franciza "The X Files" i-a determinat pe fanii francizei sa isi puna multe intrebari de-a lungul anilor, iar multi dintre ei isi doreau ca Dana Scully si Fox Mulder sa se indragosteasca si sa inceapa o relatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.