Concertul artistului pop-rock Black, cunoscut pentru melodiile "Wonderful Life" si "Sweetest Smile", programat pentru 28 mai, la Sala Palatului din Bucuresti, a fost amanat cu cateva luni, informeaza organizatorii evenimentului, German Quality Entertainment.

Turneul artistului a fost amanat pana in toamna acestui an, astfel ca si show-ul din 28 mai a fost reprogramat, iar data oficiala urmeaza sa fie anuntata. "Din cauza unor probleme neprevazute pe care muzicienii artistului Black le intampina, suntem nevoiti sa amanam concertul din Bucuresti undeva spre finalul anului. Turneul nostru european va fi stabilit pentru septembrie/ inceputul lunii octombrie. Va rog, acceptati scuzele, insa este inevitabil. Noi ne dorim foarte mult sa cantam in Bucuresti, in aceasta toamna", potrivit declaratiei facute de managementului artistului.

Persoanele care doresc sa-si recupereze banii trebuie sa se adreseze firmelor de ticketing de unde le-au achizitionat, informeaza organizatorii. Nascut in Liverpool, Marea Britanie, pe 26 mai 1962, Black, numele sau adevarat fiind Colin Vearncombem, a lansat mai mult de 10 albume de studio, precum si mai multe materiale live in ultimii 25 de ani.

Black si-a inceput activitatea muzicala in 1981, astfel ca putini iubitori ai pieselor lui cunosc faptul ca solistul, printre multe activitati artistice, este si poet, publicandu-si anul trecut si prima colectie de poezii "I Am Not The Same Person". Cea de-a doua colectie este de gasit sub denumirea de "Walk the Dottet Line".

Anul trecut, Colin a lansat o campanie de finantare pentru a sprijini aparitia noului produs discografic, alaturi de partenerul de studio, Calum MacColl (fiul lui Ewan MacColl si Peggy Seeger si fratele lui Kirsty MacColl). Albumul este produs de legendarul Calum Malcolm. Colin explica: "Calum Malcolm a produs unii dintre artistii mei preferati din toate timpurile si sunt extrem de flatat ca lucreaza pentru noul meu material. El este, de asemenea, o mare personalitate pe care o am in studioul de inregistrari", scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...

Un album intens, cu melodii emotionante ce sunt invaluite de timbrul lui Colin: rezultatul pare sa fie un clasic modern album Black - materialul discografic nu are inca un titlu -, care va incanta fanii lui de lunga durata, precum si angajarea unui public mai larg, cum ar fi cei care prefera Nick Drake, Rumer, Robert Palmer si Pet Shop Boys.

Noul album va fi lansat in primavara anului 2015 si va fi urmat de un turneu in Marea Britanie, Europa si nu numai. In ultimii doi ani, a lansat doua EP-uri, a avut mai multe concerte din Europa si Rusia, aparitii TV, trei turnee Marea Britanie si a fost oaspete de seama in Moscova pe Stadionul Olimpic in fata a peste 24.000 de oameni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.