Rapperul american Snoop Dogg va colabora cu reteaua de televiziune HBO pentru realizarea unui nou serial, potrivit unui anunt facut vineri de celebrul cantaret, informeaza contactmusic.com.

Snoop Dogg, in varsta de 43 de ani, a facut acest anunt in timpul discursului pe care l-a sustinut, vineri dimineata, la editia din acest an a festivalului South by Southwest. Rapperul american lucreaza deja la noul proiect pentru HBO alaturi de regizorul Allen Hughes si scriitorul Rodney Barnes. Potrivit Deadline, Snoop Dogg a anuntat ca noul serial va avea o actiune plasata in Los Angeles, la inceputul anilor 1980. De asemenea, actiunea serialului ar urma sa fie centrata pe o familie a carei viata aparent idilica este ruinata din cauza ciocnirilor dintre comunitatea in care aceasta traieste si politica americana.

Cordozar Broadus Jr, nascut pe 20 octombrie 1971, cunoscut dupa numele de scena Snoop Doggy Dogg si Snoop Dogg, in a carui discografie se regasesc albume precum "Tha Doggfather" si "Malice N Wonderland", si-a inceput cariera de rapper la inceputul anilor '90, dar s-a implicat si in actorie, jucand in noua versiune a filmului "Starsky si Hutch" (2004). Din 1993, cand a devenit celebru, Snoop Dogg a vandut aproape 20 de milioane de albume in Statele Unite. Printre hiturile sale se numara "Who Am I (What's My Name)?", "Gin and Juice", "Groupie Luv", "From tha Chuuuch to da Palace", "Beautiful", "Drop It Like It's Hot", "That's That Shit" etc. Cel mai recent album lansat de Snoop Lion este "Reincarnated", aparut pe piata in aprilie 2013, scrie MEDIAFAX.

In septembrie 2008, Snoop Dogg a sustinut un concert la Arenele Romane din Bucuresti. Home Box Office (HBO) este cea mai cunoscuta retea de televiziune premium din SUA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.