Cantareata canadiana Celine Dion a anuntat ca isi va relua in luna august cariera artistica, dupa un an in care artista s-a dedicat exclusiv familiei sale, informeaza contactmusic.com.

In august 2014, Céline Dion a anuntat ca si-a suspendat toate activitatile profesionale, anuland inclusiv un turneu pe care urma sa il sustina in Asia, dar si o serie de concerte programate in Las Vegas. Acum, cantareata canadiana, in varsta de 46 de ani, a decis sa isi reia cariera si va urca din nou pe scena, in luna august, pentru o serie de show-uri pe care le va sustine la Caesars Palace Colosseum din Las Vegas. "Este foarte emotionat pentru mine si anticipez ca emotiile vor creste si mai mult cu cat momentul se apropie", a declarat Céline Dion, pentru revista People.

Anul trecut, Céline Dion anunta ca isi anuleaza toate angajamentele profesionale pentru o perioada nedeterminata, pentru a se dedica familiei sale. "Dupa ce a reflectat foarte serios, Céline Dion a luat decizia de a amana pe o perioada nedeterminata toate activitatile ei profesionale, cu scopul de a se concentra 100% asupra starii de sanatate a sotului ei si a familiei sale", se afirma intr-un comunicat facut public in august 2013 de reprezentantii artistei.

In comunicat era reamintit faptul ca sotul cantaretei, René Angelil, in varsta de 73 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasa in decembrie 2013. Cantareata mai spunea anul trecut ca doreste sa isi concentreze "intreaga energie si forta pe vindecarea sotului" ei. "Este esential pentru mine sa dedic tot timpul meu lui René si copiilor nostri", a adaugat la momentul respectiv artista, prezentand scuze fanilor ei "pentru inconvenientele" pe care le-a cauzat. Celine Dion si Rene Angelil, care este si managerul cantaretei, s-au casatorit in 1994 si au impreuna trei copii, scrie MEDIAFAX.

Celine Dion s-a nascut pe 30 martie 1968, in Canada, intr-o familie melomana cu 14 copii. Céline Dion a cucerit apoi, pe rand, Quebecul, Franta si, in cele din urma, Statele Unite. In scurt timp, vocea sa a devenit cunoscuta si iubita in intreaga lume. In cei peste 25 de ani de cariera, Céline Dion a primit nenumarate premii muzicale si a vandut peste 200 de milioane de albume.

Citeste si:
Prințul Harry și Meghan Markle după ce au aflat că prințesa de...
Prințul Harry și Meghan...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.