Actorul Jean-Claude Van Damme si sotia sa, Gladys Portugues Van Varenberg, au decis sa divorteze si sa puna astfel capat unei casnicii care a durat 15 ani, informeaza people.com.

Potrivit revistei People, sotia lui Jean-Claude Van Damme a depus deja actele prin care cere divortul de celebrul actor. Gladys Portugue a depus actele prin care solicita divortul de sotul sau, miercuri, la o instanta din Los Angeles, invocand "diferente ireconciliabile". Cei doi s-au despartit inca din 7 martie, iar Gladys Portugues solicita in instanta ca Jean-Claude Van Damme sa ii acorde sprijin financiar in urma divortului.

Van Damme a cunoscut-o pe actrita si fosta culturista Gladys Portugues cand aveau amandoi putin peste 20 de ani. Cei doi s-au casatorit in 1987, insa Van Damme a parasit-o pe Gladys Portugues dupa ce s-a lansat in cinematografie si a devenit cunoscut la Hollywood. Cei doi au divortat in 1992, dar s-au recasatorit in 1999 si au impreuna doi copii, care sunt in prezent adulti.

Specialistul belgian in arte martiale Jean-Claude Van Damme, in varsta de 54 de ani, a avut cateva roluri mici inainte de a deveni celebru cu filmul "Bloodsport/ Sport sangeros". "Kickboxing", o alta incursiune a lui Van Damme in lumea acestui periculos sport asiatic, s-a bucurat si el de succes, iar o scurta aparitie in "Cyborg" l-a recomandat pentru cel mai celebru film al sau de pana in prezent, "Soldat Universal". "Dublu Impact" si "Timecop" sunt alte doua succese de casa ale actorului, scrie MEDIAFAX.

Supranumit "pachetul de muschi din Bruxelles", Jean-Claude Van Damme s-a specializat in arte martiale - kickbox si karate - si a luat lectii de balet. Starul belgian a avut parte insa si de cateva esecuri de box office la inceputul anilor 2000, insa a revenit in actualitate cu pelicula apreciata de critici "JCVD" din 2008, in care a jucat o versiune fictiva a propriei persoane. Jean-Claude Van Damme a interpretat apoi personajul negativ in "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2", un film de actiune in care a jucat alaturi de Sylvester Stallone, Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger.

Van Damme a fost casatorit de cinci ori si are trei copii: Kristopher, Bianca si Nicholas. Astfel, cunoscutul actor a fost casatorit cu Gladys Portugues intre 1987 si 1992 si s-a recasatorit cu aceasta in 1999, cei doi avand impreuna doi copii. Van Damme a mai fost casatorit cu Maria Rodriguez (intre 1980-1984), cu Cynthia Derderian (1985-1986) si cu Darcy LaPier (1994-1997). Cu Darcy LaPier, Van Damme are si un copil.

Citeste si:
Cine este prima soție a lui CRBL? Artistul a mai fost căsătorit...
Cine este prima soție a lui...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.