Cantaretul Ricky Martin, care si-a inceput cariera in urma cu 30 de ani, in Puerto Rico, in calitate de membru al grupului de copii Menudo, a decis in ultimii ani sa se foloseasca de celebritatea si muzica sa pentru a lupta impotriva traficului de minori, informeaza Reuters.

Cu ocazia concertelor de promovare a noului sau album de studio, "A Quien Quiera Escuchar", lansat in februarie, Ricky Martin spune ca nu are niciun fel de ezitare atunci cand urca pe scena si le vorbeste spectatorilor despre copiii din lumea intreaga care devin victime ale prostitutiei si pornografiei. "Aceste lucruri nu se intampla doar in Puerto Rico, ci peste tot in lume, inclusiv aici, in Statele Unite, si chiar in numar mare - ma refer la acei copii care devin sclavi", a declarat Ricky Martin intr-un interviu acordat in aceasta saptamana agentiei de presa Reuters.

In 2014, cantaretul a infiintat un centru, in Puerto Rico, care lupta pentru combaterea traficului de copii. "Cealalta cauza majora pentru care lupt este aceea pe care o duc pentru comunitatea mea, comunitatea LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender), ce reprezinta o activitate de care nu ma voi plictisi niciodata", spune artistul.

Ricky Martin, care este tatal a doi baieti nascuti cu ajutorul unei mame-surogat, si-a exprimat de asemenea dezamagirea fata de modul in care sunt folosite platformele de socializare online. Totodata, el s-a alaturat campaniei initiate de Elton John care si-a indemnat toti fanii sa boicoteze produsele casei de moda Dolce & Gabbana, dupa ce designerii principali ai acesteia, Domenico Dolce si Stefano Gabbana, au spus ca bebelusii din cuplurile gay care s-au nascut cu ajutorul fertilizarii in vitro sunt "sintetici", scrie MEDIAFAX.

Ricky Martin, in varsta de 43 de ani, care a lansat hituri precum "Livin' la Vida Loca", "She Bangs" si "Nobody Wants to Be Lonely" si a vandut peste 60 de milioane de albume pe plan international, a anuntat ca este homosexual in 2010, in emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunitatii gay, in special in lumea latino-americana.

Citeste si:
Culiță Sterp a scăpat de controlul judiciar. Artistul poate susține...
Culiță Sterp a scăpat de...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.