Hugh Jackman s-a vazut nevoit sa isi anuleze spectacolele de tip "one man show" pe care le avea programate in cadrul turneului sau din Turcia, din cauza unei hemoragii la nivelul coardelor vocale.

Hugh Jackman, starul francizei cinematografice "Wolverine", si-a dus show-ul sau de pe Broadway, intitulat "An Evening With Hugh Jackman", la Istanbul, unde ar fi trebuit sa urce pe scena in patru seri, la Zorlu Center PSM. Dupa show-ul de marti seara, actorul a publicat, miercuri, un mesaj pe Twitter, in care a dezvaluit faptul ca medicii i-au recomandat sa isi odihneasca vocea si coardele vocale, din cauza unui vas de sange care s-a spart in zona laringelui.

"Merhaba. Am avut o hemoragie larigiana. La recomandarea medicilor Kocak si Korovin, imi voi anula spectacolele din Turcia. Fiti cuminti, ma voi intoarce!", a scris starul australian in acel mesaj. Hugh Jackman, care ar fi trebuit sa isi incheie seria de reprezentatii in seara de vineri, spune ca regreta aceasta situatie, mai ales ca asteptase cu multa nerabdare debutul turneului sau in Turcia, intrucat strabunicul lui a locuit mult timp la Istanbul, scrie MEDIAFAX.

"Strabunicul meu si-a petrecut aproape intreaga viata in Turcia, lucrand pentru o banca din Istanbul. Tatal meu spunea mereu: «Intr-un fel, esti putin si turc». Poate de aceea imi place cafeaua atat de mult", a declarat starul australian in fata reporterilor turci, cu putin timp inainte de show-ul pe care l-a sustinut marti seara la Istanbul.

Actorul s-a confruntat in ultimii ani cu o serie de probleme de natura medicala.

Hugh Jackman a fost diagnosticat in noiembrie 2013 cu carcinom bazal celular, o forma comuna de cancer de piele, provocat de expunerea la soare fara protectie si care poate fi tratat rapid si fara complicatii.

Jackman, in varsta de 46 de ani, a suferit in 2014 patru interventii chirurgicale pentru indepartarea celulelor canceroase din zona nasului si a declarat ca, foarte probabil, va mai avea nevoie de astfel de operatii.

Hugh Jackman, castigator al unui premiu Tony pentru rolul din "The Boy From Oz", are reputatia unui actor talentat, care a fost distribuit in filme de actiune, precum "Cod de acces: Swordfish", franciza "X-Men" - pentru care a obtinut un premiu Saturn, in 2001 - si "Van Helsing", si romantice - "Australia" (2008). Actorul a mai putut fi vazut in filme precum "Prestigiul", "Fantana" si in "Bomba zilei/ Scoop", de Woody Allen, unde a jucat alaturi de Scarlett Johansson.

Citeste si:
Stephen King sau Barack Obama: 10 vedete care au fost profesori
Stephen King sau Barack...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.