Alanis Morisette vorbeste despre problemele sale cu dependenta si despre alte aspecte importante din viata sa intr-o carte de dezvoltare personala.

Artista nord-americana spera ca aceasta carte - care nu are deocamdata un titlu si care va fi publicata in a doua jumatate a acestui an - va contribui la schimbarea in bine a vietilor fanilor ei.

"Acum scriu o carte despre absolut toata viata mea. Voi folosi povestile mele autobiografice pentru a ilustra diverse ganduri si mostre de intelepciune, asadar cartea serveste unui scop bun, ajutand oamenii care trec prin dependenta, vindecare, comentarii negative despre celebritate, comentarii negative despre bani, comentarii negative despre trupurile lor, comentarii negative despre vietile lor sexuale. Sunt un fel de filosof si tocilar academic. Nu as putea sa vorbesc despre ceva ce nu cunosc", a dezvaluit Alanis Morissette pentru revista Billboard.

Alanis Morisette va vorbi in acel volum despre dependenta ei de mai multe "vicii". "Dependenta de munca, dependenta de dragoste - dar si dependenta de mancare. Sincer, aceasta din urma a fost pentru multa vreme o problema majora pentru mine. Ma voi concentra (in carte) si pe procesul de recuperare dupa aceste dependente", a adaugat artista, potrivit MEDIAFAX.

Cantareata s-a asociat recent cu compozitorul Tom Kitt, care a ajutat trupa Green Day sa creeze spectacolul "American Idiot", un show apreciat si premiat pe Broadway, inspirat dintr-un album al trupei americane, pentru a transforma celebrul ei album "Jagged Little Pill" intr-un musical de succes.

Alanis Morissette s-a casatorit cu rapperul Mario Treadway pe 22 mai 2010. Fiul lor, Ever Imre Morissette-Treadway, s-a nascut pe 25 decembrie 2010.

Cantareata si compozitoare, Alanis Morissette, nascuta in 1974, la Otawa, in Canada, si-a facut debutul in lumea muzicii la varsta de zece ani, cand a inregistrat primul single din cariera - "Fate Stay With Me". La 14 ani a semnat primul contract cu o casa de discuri, iar in 1991 a lansat albumul "Alanis", al carui succes i-a adus discul de platina in Canada si un Juno Award (Grammy-ul canadian), la categoria "cea mai promitatoare interpreta".

Citeste si:
Ariana Grande, "femeia anului" in topul Billboard 2018
Ariana Grande, "femeia...

Debutul sau pe plan international a avut loc in 1995, odata cu albumul "Jagged Little Pill", care a intrat in istoria muzicii drept cel mai bine vandut material discografic de debut al unei artiste solo. Urmeaza alte patru albume cu vanzari record, precum si numeroase single-uri care au urcat in topuri - "You Oughta Know", "All I Really Want", "One Hand In My Pocket", "Ironic", "You Learn", "Head over Feet", "Uninvited" (inclus pe coloana sonora a filmului "City of Angels"), "Thank U", "That I Would Be Good", "Hands Clean", "So Pure", "King of Pain".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.