Actorul britanic Jude Law a devenit tata pentru a cincea oara, dupa ce fosta lui iubita cantareata Catherine Harding a nascut recent o fetita, informeaza contactmusic.com.

Informatia a fost confirmata de agentul de presa al starului britanic, intr-un articol publicat in tabloidul Daily Mail. "Pot sa va confirm nasterea fiicei lui Jude Law si Catherine Harding. Amandoi sunt incantati de acest eveniment si cer presei sa le respecte viata privata", a declarat agentul actorului Jude Law.

El nu a dezvaluit deocamdata data nasterii si nici numele pe care l-a primit bebelusul. Sarcina cantaretei a fost confirmata in octombrie 2014 de acelasi agent de presa, care a dezvaluit faptul ca Jude Law si Catherine Harding "nu mai au o relatie de cuplu, insa sunt hotarati sa participe in mod egal la cresterea copilului lor", scrie MEDIAFAX.

Jude Law are trei copii - fiii Rafferty si Rudy si fiica Iris - din casatoria sa cu actrita britanica Sadie Frost, dar si o fiica in varsta de cinci ani din relatia de scurta durata pe care a avut-o cu modelul american Samantha Burke.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.