Cantaretul italian Eros Ramazzotti, in varsta de 51 de ani, a devenit tata pentru a treia oara, dupa ce Marica Pellegrinelli, cea de-a doua sotie a sa, a nascut, pe 14 martie, un baietel, informeaza site-ul purepeople.com.

Starul italian a confirmat informatia prin intermediul unui mesaj publicat pe contul sau de Facebook. Modelul si actrita Marica Pellegrinelli, cu care artistul s-a casatorit pe 6 iunie 2014, la Milano, a nascut un baietel pe 14 martie. Bebelusul a avut la nastere greutatea de 3,8 kilograme si a primit numele de Gabrio Tullio. Eros Ramazzotti si sotia lui aveau deja o fetita, Raffaela Maria, nascuta pe 3 august 2011.

Starul italian mai are o fiica, Aurora, nascuta pe 5 decembrie 1996, care provine din mariajul cu prima lui sotie, Michelle Hunziker. Cantaretul si actrita elvetiana au fost casatoriti din 1998 pana in 2002, scrie MEDIAFAX.

Ca o ironie a destinului, Michelle Hunziker a devenit si ea mama pentru a treia oara in luna martie, cu doar cateva zile inainte de nasterea celui de-al treilea copil al fostului ei sot. Michelle Hunziker a nascut o fetita, Celeste, pe 8 martie. Michelle este casatorita cu Tomaso Trussardi si mai au impreuna o fiica, Sole, nascuta in octombrie 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.