Top-modelul brazilian Gisele Bündchen intentioneaza sa renunte la prezentarile de moda si va urca pentru ultima data pe un podium de defilare luna viitoare, afirma presa din tara natala a vedetei, citata de contactmusic.com.

Potrivit presei braziliene, Gisele Bündchen, in varsta de 34 de ani, ar defila pentru ultima data pe un podium de moda in tara ei natala, Brazilia, la Saptamana Modei de la Sao Paolo, care va debuta pe 13 aprilie. Site-ul brazilian Estadao.com afirma ca, desi celebrul model nu va mai urca pe podiumurile de defilare, Gisele va continua totusi sa lucreze in industria modei, pozand in pictoriale din diverse reviste specializate si aparand in diverse campanii publicitare.

Vedeta braziliana, care participa la prezentarile de moda de aproximativ doua decenii, nu a comentat deocamdata aceste informatii. In august 2014, Gisele Bündchen a fost desemnata, pentru al optulea an consecutiv, cel mai bine platit manechin din lume, potrivit revistei Forbes, modelul brazilian obtinand venituri de 47 de milioane de dolari in perioada iunie 2013 - iunie 2014, scrie MEDIAFAX.

Gisele Bündchen a devenit celebra dupa ce a facut parte multi ani din grupul de top-modele al casei de moda Victoria's Secret. Gisele Bündchen este casatorita cu fotbalistul american Tom Brady, in varsta de 37 de ani, din februarie 2009. Cei doi au impreuna un baietel, Benjamin, care s-a nascut in decembrie 2009, si o fetita, Vivian Lake, nascuta in 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.