Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe "Like"-uri din lume pe reteaua de socializare Facebook, potrivit contactmusic.com.
Sportivul portughez a urcat pe prima pozitie in acest top insolit, cu peste 107 milioane de "Like"-uri, depasind-o cu aproximativ 5.000 de astfel de aprecieri online pe cantareata Shakira, al carei partener de viata joaca pentru marea rivala a clubului madrilen, F.C. Barcelona, scrie MEDIAFAX.

Cristiano Ronaldo ocupa, de asemenea, primul loc in topul celor mai populari atleti din lume, depasind de departe din acest punct de vedere alti fotbalisti celebri, precum Lionel Messi, David Beckham si Neymar. Doua legende ale baschetului american, Michael Jordan si Kobe Bryant, se regasesc in primele 10 pozitii ale acelui clasament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.