Dan Starkey, actorul care ii da viata lui Strax in serialul "Dr. Who", va veni in Romania, la cea de-a treia editie a East European Comic Con, care se va desfasura intre 8 si 10 mai, la complexul Romexpo din Bucuresti.

"Dr. Who" este poate cel mai longeviv serial din lume, primul episod fiind difuzat in 1963. De atunci si pana in prezent, seria a creat o adevarata isterie si dincolo de spatiul britanic si european si a atras in jurul sau un cult de proportii globale. De asemenea, este pentru prima oara cand un actor din serialul "Dr. Who" vine la Bucuresti, potrivit organizatorilor Comic Con. De-a lungul timpului, nu mai putin de 13 actori au intrat in pielea "Lordului Timpului", Dr. Who.

Personajul lui Starkey, Strax, este un Sontaran care a cucerit rapid simpatia telespectatorilor "Dr. Who" din intreaga lume, datorita caracterului sau sincer si amuzant in acelasi timp. Strax ramane unul dintre cele mai iubite personaje din era doctorului interpretat de Matt Smith. El a mai avut o aparitie spectaculoasa in "Dr. Who" si ca "majordomul" lui Vastra si Jenny.

Inainte sa devina "reprezentant al Sontaranilor" din "Dr. Who", Dan Strakey a absolvit prestigioasa Trinity Hall (Cambridge) si a fost distins cu numeroase premii pentru activitatea sa ca actor de teatru. Dan Strakey a mai interpretat rolul lui Plark din spinoff-ul "Dr.Who" "The Sarah Jane Adventures" si pe cel al lui Randal Moon in serialul SF "Wizards vs. Aliens", toate fiind productii de succes ale BBC, scrie MEDIAFAX.

Dan Starkey completeaza tabloul actorilor care vin la East European Comic Con anul acesta, care ii mai include pe Robert Knepper (T-bag din "Prison Break"), Manu Bennett (Crixus din "Spartacus"), Kristian Nairn (Hodor din "Urzeala tronurilor/ Game of Thrones) si Osric Chau (Kevin din "Supernatural").

Citeste si:
Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, intră în competiția...
Sebastian Stan, actorul român...

East European Comic Con este un spatiu de interactiune intre fani ai serialelor, filmelor, benzilor desenate si jocurilor video si actori internationali, artisti grafici si celebritati din mediul online. Aleea artistilor, zona de gaming si de boardgames, recuzita de film, actorii internationali deja anuntati, trei scene (una principala, una destinata discutiilor cu artisti si creatori de continuturi pe YouTube si una de competitii de gaming) sunt cateva dintre atractiile pregatite de organizatorii acestui eveniment, care va avea loc in luna mai, la Bucuresti.

Biletele pentru East European Comic Con pot fi achizitionate din retelele Eventim si My Ticket, la pretul de 64 de lei. In saptamana de dinaintea evenimentului, costul unui bilet va fi de 79 de lei. East European Comic Con este organizat de Asociatia Culturala Kesenai si Kickoff Events.

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.