AMC Global a obtinut drepturile de difuzare la nivel international al unui spinoff al serialului "The Walking Dead", al carui titlu urmeaza sa fie stabilit, si care va avea premiera, la sfarsitul verii, in Statele Unite ale Americii.

In acelasi timp in care compania AMC SUA a anuntat ca va difuza doua sezoane ale serialului pereche al "The Walking Dead", AMC Global a anuntat ca a obtinut dreptul de a emite la nivel international acest nou serial si ca planuieste sa difuzeze fiecare episod al sau la o distanta de doar 24 de ore de la premiera din SUA, potrivit unui comunicat.

AMC Global, reteaua internationala de televiziuni AMC, a fost lansata la sfarsitul lui 2014 si este disponibila in peste 115 tari si teritorii din lume.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero si David Alpert din serialul "The Walking Dead: Invazia zombi/ The Walking Dead" sunt producatorii executivi ai noului serial, care la fel ca si cel original, este produs de studiourile AMC, scrie MEDIAFAX.

Dave Erickson (celebru pentru productiile "Marco Polo" si "Sons of Anarchy"), care a cocreat si a coscris episodul pilot cu Kirkman, este producator executiv si showrunner. Serialul ii va avea ca actori principali pe Cliff Curtis ("Missing", "Gang Related"), Kim Dickens ("Fata disparuta/ Gone Girl", "Sons of Anarchy"), Frank Dillane ("Harry Potter si Printul Semipur/ Harry Potter and the Half-Blood Prince") si Alycia Debnam Carey ("In mijlocul furtunii/ Into the Storm").

Noul serial va fi filmat in Los Angeles si se va concentra pe noile personaje si scenarii. Primul sezon al serialului va avea sase episoade de cate o ora si va avea debutul pe AMC la sfarsitul verii. Al doilea sezon al serialului va fi difuzat in 2016.

"Brandul AMC devine rapid sinonim cu cel mai cautat si captivant continut din lume", a spus Bruce Tuchman, presedintele AMC si Sundance Channel Global. "Suntem incantati sa aducem serialul la o audienta globala la numai 24 de ore de la premiera din S.U.A. si sa ne asiguram ca fani ai «The Walking Dead» se va putea bucura impreuna de aceasta noua poveste pe masura ce se dezvaluie", a mai spus acesta.

Ed Carroll, chief operating officer (COO) al AMC Networks a declarat: "Cu Robert Kirkman si Dave Erickson la carma, alaturi de un grup exceptional de producatori executivi si distributie, acest nou serial va oferi iubitorilor serialului «The Walking Dead» ceea ce ei au cerut mereu - o privire din alta perspectiva a apocalipsei zombilor si una ce ne duce inapoi chiar la inceputul epidemiei".

Citeste si:
Jojo, în lacrimi în mediul online. Ce declarații a făcut despre...
Jojo, în lacrimi în mediul...

AMC Networks a schimbat imaginea televiziunii MGM in AMC la sfarsitul lui 2014, inclusiv in Romania.

Rebrandingul a marcat prima distributie in afara Americii de Nord pentru AMC, unul din cele mai populare si premiate marci din televiziune. De atunci, AMC a lansat sute de feed-uri cu versiuni locale pe cablu sau platforme de satelit in Europa, America Latina, Asia, Africa si Orientul Mijlociu. De asemenea, AMC VOD, HD si TV Everywhere acompaniaza aceste canale.

In plus, pe langa programele originale de la studiourile proprii AMC Networks, AMC Global prezinta filme populare, premiate de la cele mai mari filmoteci din lume.

Pe langa faptul ca este distribuit prin America de Nord, televiziunea AMC este disponibila in peste 115 tari si teritorii.

Dedicata producerii programelor de calitate si continutului de film de peste 30 de ani, compania AMC Networks Inc. detine si opereaza mai multe dintre cele mai populare si premiate branduri de televiziune prin cablu: AMC, IFC, SundanceTV, WE tv si IFC Films. Compania detine de asemenea AMC Networks International, divizia sa globala.

Citeste si:
Episoade nou-nouțe din „Fear The Walking Dead” vin pe AMC în luna...
Episoade nou-nouțe din „Fear...

In Romania, serviciile de marketing si distributie pentru AMC Networks sunt efectuate de compania Tematic Cable SRL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.