Actorii Radu Beligan, Ada Condeescu si Adi Nartea joaca in cel mai recent videoclip al trupei Holograf, "De cate ori sa te iubesc", pe care formatia l-a lansat miercuri, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

Filmarile, in regia lui Alex Ceausu, au durat peste 18 ore si au avut loc intr-un restaurant din centrul vechi al Capitalei si la studiourile Stage Expert. De coafurile artistilor s-a ocupat Alex Ifimov, machiajul a fost realizat de Romelia Pelin, iar tinutele au fost asigurate de Magda Mohamed.
Clipul este o metafora pentru trecerea timpului, infatisand o tanara (Ada Condeescu) alaturi de un barbat care imbatraneste de la un cadru la altul (jucat de Adi Nartea si, apoi, de Radu Beligan).

"Este o onoare pentru noi ca l-am avut alaturi in clipul nostru pe maestrul Radu Beligan si o bucurie ca am lucrat cu tinerii Ada Condeescu si Adi Nartea. Videoclipul are o idee frumoasa: imbatranirea si iubirea sunt strans legate. Ne-am inspirat din «Portretul lui Dorian Gray»: fata si iubirea raman vesnic tinere, doar personajul masculin imbatraneste. «De cate ori sa te iubesc» este o piesa care anunta albumul pe care il vom lansa in aceasta toamna. Speram sa fie pe planul publicului", a spus Edi Petrosel, tobosarul trupei Holograf.

"Inedita si neasteptata, colaborarea mea cu Holograf s-a dovedit una din cele mai agreabile «misiuni» in afara ariei in care imi desfasor, de obicei, activitatea. Filmarile au avut loc intr-un cadru relaxat, pe care nu si-l permit decat adevaratii profesionisti, dar asta era de asteptat, avand in vedere ca vorbim de Holograf, o formatie al carei nume este sinonim cu elita rock-ului romanesc. O surpriza a fost insa colaborarea cu mai tanara mea colega Ada Condeescu, pe care avusesem ocazia sa o vad pe scena si pe marile ecrane, dar cu care, din pacate, nu am mai avut placerea sa joc pana acum. Sper din toata inima ca noul videoclip va fi un succes, iar baietilor de la Holograf le doresc o cariera cel putin la fel de lunga si infloritoare ca a mea", a spus, la randul sau, Radu Beligan.

De asemenea, Ada Condeescu a declarat: "Am fost tare entuziasmata cand am primit invitatia sa joc in noul videoclip Holograf. Piesa mi-a placut din prima clipa si cu siguranta va fi un mare succes! Si, asa cum ma asteptam, a fost o filmare la care am ras enorm, nici ca se putea altfel cu sarmul si umorul baietilor de la Holograf!".

Citeste si:
A murit Aurel Mitran, primul manager și impresar rock din România....
A murit Aurel Mitran, primul...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.