Kevin Spacey va produce o serie de documentare despre unii dintre fostii presedinti ai Statelor Unite ale Americii.

Starul hollywoodian va fi, de asemenea, naratorul fiecaruia dintre cele sase episoade ale acestei serii TV, intitulata "Race for the White House". Episoadele din noua serie, produsa de postul CNN, se vor concentra fiecare pe o campanie prezidentiala din politica americana.
Dana Brunetti, partenera lui Kevin Spacey din echipa de productie a serialului online "House of Cards", va fi coproducatoare a acestei serii de documentare, scrie MEDIAFAX.

Seria "Race for the White House" va debuta pe micile ecrane nord-americane in anul 2016.

Kevin Spacey a castigat doua premii Oscar, pentru rolurile interpretate in filmele "American Beauty" si "Suspecti de serviciu/ The Usual Suspects". Actorul american s-a remarcat recent interpretand rolul politicianului lipsit de scrupule Frank Underwood in drama politica "House of Cards", produsa si difuzata de platforma online Netflix. Pentru acest rol, actorul american a fost laudat de criticii de specialitate, a castigat un Glob de Aur si a fost nominalizat la premiile Primetime Emmy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.