Trupul neinsufletit al compozitorului Marcel Dragomir, care a murit luni, la varsta de 70 de ani, va fi depus marti la capela cimitirului Bellu din Bucuresti, urmand ca inmormantarea sa aiba loc miercuri, de la ora 14.00.

"Pentru toti cei care doresc sa aduca un ultim omagiu tatalui meu, Marcel Dragomir, o pot face azi, 10 martie, incepand cu ora 14.00, la capela cimitirului Bellu. Inmormantarea va avea loc maine, miercuri, 11 martie, de la ora 14.00, la cimitirul Bellu", a anuntat, pe pagina de Facebook, Rares Dragomir, fiul compozitorului.

Compozitorul Marcel Dragomir, celebru pentru slagare precum "Un albastru infinit" si "Sa mori de dragoste ranita", a murit luni, la varsta de 70 de ani. "Cu mare durere in inima si in suflet va anunt pe toti cei care l-ati cunoscut si i-ati iubit muzica ca minunatul om cu suflet de aur, taticutul meu scump, familist pana in maduva oaselor, sot dedicat, tata si mare creator de muzica ... a plecat la ceruri... acolo unde e «un albastru infinit». Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul, sa-ti lumineze calea si sa te vegheze taticul meu scump si iubit!", a scris, pe pagina de Facebook, Rares Dragomir, fiul compozitorului.

Tragedie in lumea muzicii! Faimosul compozitor Marcel Dragomir a murit

Compozitorul Marcel Dragomir s-a nascut pe 30 octombrie 1944, la Campina. Studiile muzicale le-a inceput la Liceul "George Enescu" din Bucuresti (1961 - 1966), continuandu-le la Conservatorul Bucuresti (1966 - 1971). A fost profesor de clarinet-saxofon la Scoala Populara de Arta din Bucuresti (1971 - 1982) si redactor principal la sectia de creatie a Radiodifuziunii Romane din Bucuresti (1984 - 1994). A realizat emisiuni de radio si de televiziune. A facut parte din jurii nationale si internationale de concursuri de muzica usoara (Bratislava - 1972, Dresda - 1984, Slincev Briag - 1986). A scris muzica usoara, dar si muzica de teatru si film, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.