Naomi Campbell si Cara Delevingne s-au batut intr-un club din Paris duminica seara, dupa ce renumitul model britanic, in varsta de 44 de ani, a acuzat-o pe mai tanara ei colega de breasla, in varsta de 22 de ani, ca nu o "respecta" pe cantareata Rihanna, prietena comuna a celor doua vedete.

Potrivit contactmusic.com, cele doua top-modele britanice erau prezente duminica seara la o petrecere organizata de Garage Magazine in clubul Castel din Paris. La un moment dat, Naomi Campbell a inceput sa o admonesteze verbal pe Cara Delevingne, acuzand-o ca nu o respecta pe prietena lor comuna Rihanna. La scurt timp dupa aceea, disputa verbala dintre cele doua top-modele s-a transformat intr-o confruntare fizica.

Un martor prezent la incident a dezvaluit: "Naomi era furioasa, pentru ca ea, Cara, a spus ceva de rau despre Rihanna". "Naomi a acuzat-o pe Cara ca nu o respecta pe Rihanna si a inceput sa tipe la ea. Apoi, Naomi a impins-o pe Cara, iar aceasta a impins-o la randul ei pe Naomi", a adaugat aceeasi sursa.

Disputa dintre cele doua top-modele a devenit si mai violenta, in momentul in care Cara Delevingne a inceput sa o traga de par pe mult mai celebra ei colega de breasla. "Cara a tras-o de haine pe Naomi, dar aceasta manevra nu i-a adus niciun avantaj", a adaugat aceeasi sursa.

Cara Delevingne - care, ca si Naomi Campbell, se afla in capitala Frantei pentru a participa la Saptamana Modei de la Paris - a pretins ca nu intelegea motivul acelei dispute, spunand ca nu are nicio problema cu Rihanna. "Era o petrecere zgomotoasa si aglomerata. Naomi spunea o serie de lucruri lipsite de sens, vorbea cu emfaza. Au urmat o serie de imbranceli dezordonate. Cara nu intelegea, pentru ca de fapt ea nu are nicio problema cu Rihanna. Cara nu voia sa se implice in acea discutie si i-a spus lui Naomi: «Stai departe de mine!»", a dezvaluit un alt martor care a asistat la acel incident.

In ciuda acestui fapt, Naomi Campbell, fondatoarea fundatiei de caritate Fashion For Relief, a uitat destul de repede confruntarea cu Cara Delevingne si a mers la o alta petrecere, organizata in clubul Raspoutine, unde a parut ca ignora incidentul din acea seara. "Toata lumea vorbea despre acel incident dramatic cu Cara, dar Naomi se multumea sa zambeasca angelic", a adaugat aceeasi sursa.

Citeste si:
DOC și Ada Dumitru s-au luat la bătaie. Cum i-a pedepsit...
DOC și Ada Dumitru s-au luat...

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute si mai bine platite top modele din lume si a lucrat pentru mari creatori de moda precum Ralph Lauren, Versace si Dolce & Gabbana. Ea s-a nascut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicana cu radacini chineze, bunica ei din partea tatalui purtand numele de familie Ming, scrie MEDIAFAX.

Prima ei aparitie publica a avut loc la varsta de sapte ani, in videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley. La 15 ani, cand studia la Italia Conti Academy, Naomi Campbell a realizat un spot pentru marca de automobile Ford. La putin timp dupa aceasta, ea s-a hotarat sa isi incerce norocul ca model, dand o proba la Elite Model Management. A fost primul manechin de culoare care a aparut pe coperta revistei Time si in editiile franceze si britanice ale revistei Vogue.

Citeste si:
Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din SUA
Rihanna a devenit cea mai...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.