Rapperul Chris Brown, despre care s-a aflat recent ca are o fiica in varsta de 9 luni cu o veche prietena, este suparat pe mama copilului, despre care crede ca este "sursa" informatiilor aparute in presa pe acest subiect, si din acest motiv vrea sa reduca pensia alimentara a bebelusului.

Chris Brown, in varsta de 25 de ani, si buna lui prietena fostul fotomodel Nia Amey, in varsta de 31 de ani, au impreuna o fetita, care s-a nascut in urma cu noua luni, a anuntat recent TMZ.com, un site specializat in publicarea de informatii despre vedete. Potrivit aceluiasi site, Chris Brown si Nia se cunosc de multa vreme si "sunt prieteni apropiati de mai multi ani".

Surse din anturajele celor doua vedete spun ca rapperul si fotomodelul "sunt in relatii foarte bune", dar nu locuiesc impreuna si nu formeaza un cuplu. Cu toate acestea, TMZ scrie ca rapperul american i-a cerut avocatului sau sa depuna documentele necesare pentru reducerea pensiei alimentare. Se pare ca artistul este suparat pe mama copilului sau, despre care crede ca a fost "sursa" informatiilor aparute in presa despre relatia si despre fiica lor. Din acest motiv, Brown vrea sa ii plateasca o pensie alimentara mai mica decat cea pe care au stabilit-o de comun acord inainte ca toata povestea sa ajunga in paginile ziarelor.

Rapperul american Chris Brown a avut in ultimii patru ani o relatie cu modelul Karrueche Tran. Relatia lor a fost insa una turbulenta, fiind marcata de numeroase despartiri si impacari. Cei doi au fost vazuti impreuna cel mai recent in luna februarie, la Saptamana modei de la New York. Cu doar doua luni inainte, in decembrie 2014, rapperul o criticase pe iubita lui in termeni foarte duri, intr-un mesaj publicat pe reteaua de socializare Instagram.

Dupa ce a dezvaluit faptul ca iubita sa l-a vizitat o singura data la inchisoare pe parcursul celor patru luni de detentie, Chris Brown a acuzat-o pe Karrueche Tran ca are o relatie amoroasa cu rapperul Drake. Inainte de relatia cu Karrueche Tran, Chris Brown a avut, in 2008, o relatie cu cantareata Rihanna. Pe 8 februarie 2009, cu o zi inainte de gala premiilor Grammy, o discutie in contradictoriu purtata in automobilul rapperului s-a incheiat cu o agresiune fizica, in urma careia Rihanna, pe atunci in varsta de 20 de ani, a suferit mai multe contuzii in zona fetei si a fost spitalizata, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din SUA
Rihanna a devenit cea mai...

Chris Brown, care avea la acea vreme varsta de 19 ani, s-a predat la politie, unde a fost arestat pentru agresiune si pentru proferarea unor amenintari cu moartea. Rapperul a fost pus apoi sub acuzare in mod oficial pentru agresiune si proferarea unor amenintari cu moartea, insa a pledat nevinovat la aceste capete de acuzare in timpul audierii preliminare.

In procesul care a urmat, pe 22 iunie 2009, Chris Brown si-a recunoscut insa vinovatia si a ajuns la o intelegere cu Procuratura din Los Angeles. In urma acelui acord, cantaretul a acceptat sa faca munca in folosul comunitatii, s-a aflat sub incidenta unui regim de libertate conditionata vreme de cinci ani si a urmat cursuri de consiliere psihologica impotriva violentei conjugale.

Chris Brown a inceput o relatie cu modelul Karrueche Tran in 2011, de care s-a despartit la sfarsitul anului 2012, pentru a incepe o noua relatie cu Rihanna. Insa cei doi cantareti s-au despartit din nou in mai 2013, iar apoi Chris Brown si-a reluat relatia cu Karrueche Tran.

Citeste si:
Kidd Creole, declarat vinovat de uciderea unei persoane. Rapperul...
Kidd Creole, declarat vinovat...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.