Cate Blanchett si sotul ei, dramaturgul si regizorul de teatru Andrew Upton, au adoptat o fetita, pe care au numit-o Edith Vivian Patricia Upton.

Actrita si sotul ei mai au impreuna trei fii biologici: Dashiell, in varsta de 13 ani, Roman, care are 10 ani, si Ignatius, in varsta de 6 ani. Zvonurile potrivit carora actrita ar fi devenit mama pentru a patra oara au aparut la inceputul acestei saptamani, cand Cate Blanchett a fost surprinsa tinand in brate bebelusul, in timp ce a mers sa-si ia fiii de la scoala, in Sydney. Un purtator de cuvant al actritei a confirmat informatiile, vineri, spunand: "Familia Upton a adoptat o fetita. Alte detalii nu vor fi furnizate", scrie MEDIAFAX.

Actrita declarase anterior ca este dornica sa aiba o familie mai mare.

"Mi-ar placea sa am mai multi copii. Doar ca nu stiu cand. Dar ideea este ca nu i-am planuit nici pe ceilalti (copii, n.r.). Ei pur si simplu au aparut. Deci, nu ar trebui sa planifici asemenea lucruri. Daca se intampla, va fi grozav", a declarat actrita. Cate Blanchett, in varsta de 45 de ani, s-a casatorit cu dramaturgul si regizorul de teatru Andrew Upton, in varsta de 49 de ani, in 1997.

Actrita a primit premiul Oscar in 2005, pentru interpretarea lui Katherine Hepburn in filmul "Aviatorul", de Martin Scorsese, alaturi de Leonardo DiCaprio. De asemenea, a primit premiul Oscar pentru prestatia din "Blue Jasmine", in 2014. Actrita australiana a mai fost recompensata cu numeroase alte distinctii internationale, printre care doua premii din partea Screen Actors Guild, doua Globuri de Aur si doua BAFTA, precum si trofeul pentru interpretare la cea de-a 64-a editie a Festivalului International de Film de la Venetia. Printre rolurile sale notabile se numara cele din filmele "Elizabeth", "Jurnalul unui scandal/ Notes on a Scandal", "Babel" si "Strania poveste a lui Benjamin Button/ The Curious Case of Benjamin Button", dar si cel al reginei elfilor Galadriel din trilogiile "Stapanul inelelor" si "Hobbitul/ The Hobbit".

Citeste si:
Lora ar vrea să adopte un copil: „Eu cred că dacă poți să iubești...
Lora ar vrea să adopte un...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.