Kempes si Days of Confusion sunt noile confirmari la festivalul "I Am The Rocker", care va avea loc pe 4 si 5 iulie, la complexul Romexpo din Bucuresti, informeaza organizatorii evenimentului.

Afisul evenimentului mai include nume ca Dream Theater, Black Star Riders (The New Thin Lizzy), Carcass, Kamelot, Skindred, Myrath, Arkona si Terrana Band, dar si artisti autohtoni precum Celelalte Cuvinte, White Walls, Dirty Shirt, Goodbye to Gravity si Breathelast. Ovidiu Ioncu "Kempes" este o figura a rock-ului romanesc care a scris istorie si care continua sa daruiasca fanilor muzica de calitate, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX. Alaturi de Alin Petrut, Alin Moise, Csaba Talpai "Tally" si Sebastian Macovei "Natas", Kempes se pregateste de lansarea primului album, "Regasire", care se anunta a fi un etalon al heavy metal-ului autohton.

O reprezentanta de seama a metalului alternativ din Romania este Days of Confusion, trupa fondata de Cosmin Lupu, Cezar Popescu, Dan Ionescu si Andrei Ilie, in 2010, la care s-a alaturat si Andrei Zamfir trei ani mai tarziu. Formatia are la activ un EP lansat in 2012, "Seeds", precum si un single aparut in 2014, "Bloodstream". Trupa Days of Confusion este apreciata pentru consistenta si originalitate si are in palmares concerte in deschiderea unor trupe ca Arch Enemy, Accept si Queensryche.

"I Am The Rocker" doreste sa includa cat mai multe premiere pentru publicul din Romania, astfel ca va fi primul festival din tara in care apa plata va fi gratuita, potrivit comunicatului.

Evenimentul se constituie intr-un spatiu de interactiune pentru fanii rockului, unde, pe langa muzica lor preferata, acestia vor putea lua parte la numeroase tipuri de activitati, scopul organizatorilor fiind acela de a le oferi o experienta totala si o gama larga de alternative de distractie. "I Am The Rocker" este proiectat ca un festival din strainatate, cu un design ghidat de creativitate, un line up care sa satisfaca fanii mai multor subgenuri ale rockului, totul desfasurandu-se sub auspiciul rigorilor organizatorice si al celor mai inalte standarde de profesionalism.

Biletele sunt disponibile exclusiv in regim de abonament, la pretul de 220 de lei, iar in zilele evenimentului - 250 de lei. Biletele pot fi achizitionate din reteaua Eventim - magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti - si online, pe www.eventim.ro.

Citeste si:
Un nou magazin Victoria’s Secret te așteaptă în Mega Mall, București
Un nou magazin Victoria’s...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.