Al patrulea film din franciza de animatie "Povestea jucariilor/ Toy Story" va fi o comedie romantica si se va concentra mai putin pe relatia dintre personaje si copii, a anuntat Jim Morris, directorul studiourilor Pixar.

Jim Morris a facut aceasta dezvaluire intr-un interviu acordat site-ului Disney Latino, in care a vorbit despre viitorul acestei francize cinematografice de animatie.

"Noul film va fi o poveste de dragoste. Va fi o comedie romantica. Nu va pune prea mult accent pe interactiunea dintre personaje si copii", a precizat Jim Morris. John Lasseter, care a regizat "Povestea jucariilor/ Toy Story" si "Povestea jucariilor 2/ Toy Story 2", va asigura regia noului film, care va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 16 iunie 2017.

Scenariul de la "Toy Story 4" a fost scris de echipa care a creat scenariul pentru primul film din serie, alcatuita din John Lasseter, Andrew Stanton, Pete Docter si Lee Unkrich. Jim Morris a spus ca, desi intriga din "Toy Story 4" va debuta cu evenimentele relatate la sfarsitul celui de-al treilea film din franciza, noua pelicula nu va fi totusi o continuare a trilogiei, scrie MEDIAFAX.

"Al treilea film s-a incheiat intr-un mod foarte frumos si a incheiat o trilogie. Insa noul film nu va fi parte din acea trilogie. Va fi o poveste separata si nu stiu daca ea va fi continuata intr-un alt film ulterior", a precizat directorul studiourilor Pixar. Vestea despre realizarea unui al patrulea film in cadrul francizei "Toy Story" nu a fost prea bine primita de fanii seriei, atunci cand informatia a fost facuta publica in noiembrie 2014.

Multi dintre admiratorii francizei au spus ca aceasta ar fi trebuit sa se incheie odata cu cel de-al treilea film.

Jim Morris a negat insa ca producatorii de la Pixar au decis sa revitalizeze franciza "Toy Story" doar din considerente financiare.

"Decizia de a face un al doilea si apoi un al treilea film a depins in intregime de cat de implicati au fost regizorii respectivi in acest proiect. Din fericire, filmele noastre au avut succes si acum nu mai suntem obligati sa avem din nou succes pentru a face continuari care sa aduca bani", a precizat Jim Morris.

Citeste si:
Poftă de comedie: avanpremiera „Bucătarii”
Poftă de comedie:...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.